Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Brein Training

Handboek voor moderne NLP

Paperback Nederlands 2010 9789460510441
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Bij onze geboorte krijgen we geen handleiding mee hoe we goed door het leven kunnen komen. Noch wordt u op school, door uw ouders of de kerk geleerd wat u met uw eigen gevoelens aan moet. Of hoe u het beste met andere mensen kan omgaan. Toch blijkt dat u door het aanleren van eenvoudige strategieën, uw brein kan trainen om dit soort zaken beter op te pakken.

Neuro-Linguïstische Programmeren (NLP) is een verzameling van technieken en methoden die u brein trainen om makkelijker en effectiever in het leven te staan. Zowel voor uzelf als naar anderen toe. Joost van der Leij heeft de afgelopen jaren gestudeerd bij de grondlegger van NLP zelf, dr. Richard Bandler. Waar NLP vaak gepresenteerd wordt als een vergaarbak met allerlei gereedschap erin, leert u in 'Brein Training' wat de onderlinge samenhang is en hoe u alle NLP technieken en methoden met elkaar integreert.

Met zijn achtergrond als filosoof, weet Joost van der Leij als geen ander duidelijk te maken wat de achterliggende systematiek binnen NLP is. Hoe functioneert het brein bij het verwerken van alles wat we zien, horen en voelen. En hoe kunt u zelf deze processen gebruiken om uw eigen brein te trainen beter te worden in zich goed voelen en slechter in zich slecht voelen. Heeft u eenmaal grip op uw eigen brein, dan wordt het ook makkelijker om beter met andere mensen om te gaan. U leert hoe betekenis en taal in ons brein ontstaan en hoe u dit proces vervolgens gebruikt om excellent te communiceren met andere mensen. Hoe u andere mensen kan helpen. Hoe u andere mensen inspireert en motiveert om ook meer van hun leven te maken.

Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NLP, krijgt u met 'Brein Training' de meest geavanceerde versie van NLP. Vooruitgang binnen NLP betekent echter wel dat u meer en sneller resultaat boekt, met eenvoudige, maar o zo krachtige technieken. Met 'Brein Training' krijgt u de middelen in handen om uw leven uw eigen richting in te sturen.

Specificaties

ISBN13:9789460510441
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:244
Uitgever:Attrakt B.V.
Druk:2
Verschijningsdatum:23-7-2010
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Breintraining
Joke Verplanke | 11 augustus 2011
'Breintraining' is geschreven door Joost van der Leij en uitgegeven bij Attrakt in 2010.
Het is een plezierig geschreven boek, dat gemakkelijk leest en er wordt niet al te veel jargon gebruikt. Het is alsof de auteur tegenover je zit en tegen je praat.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Inhoudsopgave

Introductie

-Het grote geheim van NLP
-Het meta-model, megaveel plezier
-Hoe zit volgens NLP de wereld in elkaar?
-Je doelen bereiken
-Spelen met submodaliteiten
-NLP basistechnieken
Ankers, het vastleggen van goede gevoelens
--Het Milton-model, praten om invloed te krijgen
-Hypnose
-Rapport
-Metaprogramma's
-Niet meer modelleren, maar strategieën ontdekken
-Schwisssss, weg overtuigingen
-Tijdslijnen, de ongrijpbare tijd
-Alles met elkaar verbinden en integreren

Bijlage 1: Verder leren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Brein Training