Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De essentie van Transformatief Coachen

Gebonden Nederlands 2018 9789461013576
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

DOORGRONDEN & ONTWORTELEN volgens de Bridgeman Zelfrealisatie Methode

Dit boek is geschreven voor alle coaches (in opleiding), healers, psychologen en andere professionele behandelaars die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden en hun cliënten de weg naar zelfrealisatie willen wijzen.

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen.

Kortom: alles wat je wilde weten over Transformatief coachen.

Bijdragers aan dit boek: Ans Tros: School voor coaching, Dingeman Boot: Meditatie leraar, Merel Hovestad: Psycholoog, Günther de Jong: Touch of Matrix, Marleen Van den Hout : Ademspecialist, Yvonne Toeset: EFT Master Trainer en Robert Bridgeman: Auteur

Transformatief coachen kent een eigen bandbreedte tussen life coaching en spirituele coaching in. De vorm van transformatief coachen waar dit boek over gaat is het best te duiden als zelfrealisatie coaching.

Specificaties

ISBN13:9789461013576
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:300
Druk:1
Verschijningsdatum:29-6-2018
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
De essentie van Transformatief Coachen
Robert Bridgeman 28 januari 2020 Er zijn nog nooit in de geschiedenis zoveel coaches en zoveel coachmethoden geweest als nu. Coaching is een gerespecteerd vak geworden in Nederland. Tot voor kort echter bestond er een gapend gat tussen enerzijds levens- en businesscoaching, en anderzijds de meer spirituele coachvarianten.

Over Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is auteur, spreker en oprichter van Bridgeman, een organisatie die wereldwijd optimalisatie- en bewustwordingstrainingen geeft aan particulieren, aan topsporters en binnen organisaties. Robert geeft training binnen organisaties als KLM, SAP en overheidsinstellingen. Hij leefde twee jaar in Azië waar hij studeerde in meditatiecentra. In Amerika werd hij door Stanford wetenschappers ingewijd in de hersenen. Robert beklom samen met Iceman Wim Hof de Kilimanjaro in 48 uur en slechts gekleed in korte broek om de kracht van ademhaling en mindset aan te tonen. Hij combineert eeuwenoude ademmethoden met actueel hersenonderzoek en moderne inzichten. Bridgeman helpt je de beste versie van jezelf te zijn en helpt organisaties, particulieren en topsporters hun potentieel ten volle te benutten.

Andere boeken door Robert Bridgeman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De essentie van Transformatief Coachen