Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ik? Ik stel niks voor

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789461274519
Direct te downloaden

Samenvatting

Mensen met een negatief zelfbeeld zijn altijd bezig zichzelf te bekritiseren en af te kraken. Elk succes wordt gebagatelliseerd, elke mislukking rekenen zij zichzelf aan. Anderen doen het in hun ogen altijd beter dan zijzelf. Zij zijn ervan overtuigd dat zij niets voorstellen. Heel veel mensen hebben last van een negatief zelfbeeld, sommige meer dan anderen. Het gevolg laat zich raden: een negatief zelfbeeld veroorzaakt verdriet, (sociale) angst, passiviteit, somberheid, of juist tomeloze activiteit om maar te laten zien dat zij wél iets voorstellen. Het heeft kortom invloed op alle gebieden in hun leven en, belangrijk, het gaat meestal niet vanzelf over.
In dit boek wordt uitgelegd wat de oorzaken en de gevolgen kunnen zijn van een negatief zelfbeeld. Aan de hand van oefeningen en tips kun je leren je zelfbeeld te verstevigen door anders naar jezelf te kijken en je anders te gedragen, zodat je je in de toekomst prettiger gaat voelen.

Over de auteur(s):
Manja de Neef is psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut. Zij schreef eerder drie boeken in de serie Boom Hulpboek.

Specificaties

ISBN13:9789461274519
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:24-10-2013
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ik? Ik stel niks voor