Het Upside Down-kookboek
hartige & zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode
Gebonden NL 1e druk 9789461433527Samenvatting
Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode
Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en
dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.
De gerechten worden in omgekeerde volgorde
opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces
te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en
maak het af met een deeglaag. Het leukste moment
is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten
ondersteboven staan van het resultaat!
Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon
íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde
sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas
met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.
Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapés
en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas
& knoflook. Serveer doordeweeks een upside
down spanakopita of een tatin van tomaten, feta &
bieslook.
Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts
en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk
met bijgerechten & salades en met uiteraard
een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,
baktechnieken en keukenequipment.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan