Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Moord op de radio

Paperback NL 2021 9789461550682
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Als Lucas naar zijn auto loopt, ziet hij vlak voor het instappen dat er een enveloppe onder zijn linker ruitenwisser zit. Hij pakt de enveloppe en opent die. Er zit een papier in met daarop geplakt uitgeknipte letters uit tijdschriften. Hij leest hardop: ‘Stop met aandacht voor die moord! De slet heeft het verdiend!!’ Even voelt hij een rilling door zijn lichaam gaan…

Lucas Vriend is een zeer succesvol radio- en televisiepresentator bij de publieke omroep. Als hij plotseling wordt ontslagen, kan hij dit maar moeilijk accepteren. Hij drinkt zijn ellende weg. Als hij uiteindelijk weer bij een klein commercieel talkradiostation aan de slag mag, gaat het in één van zijn eerste uitzendingen gruwelijk mis. Een inbellende luisteraar wordt tijdens het programma gewurgd. Althans, zo lijkt het, maar is er wel een slachtoffer? Lucas gaat met een bevriend rechercheur op onderzoek uit en komt tot een stuitende ontdekking.

Rob Wilson (*1956) werkte als radio- en televisieman bij verschillende Hilversumse omroepen en als manager bij RTV Utrecht. Nu leidt hij RW-Solutions. In 2016 verscheen zijn debuutroman De mediamaker waarin de geschiedenis van de commerciële radio in Nederland een compleet nieuwe wending krijgt. Eind 2017 schreef hij De geschiedenis van de file… maar wordt de file ooit geschiedenis? Dat was voordat ook maar iemand van corona had gehoord. Moord op de radio is zijn derde boek.

Specificaties

ISBN13:9789461550682
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Verschijningsdatum:16-6-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Moord op de radio