Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Wérken in plaats van e-mailen

Paperback Nederlands 2014 9789462151895
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Efficiënt én effectief. Dát is de manier waarop wij met e-mail zouden willen omgaan. Alleen dan inzetten wanneer e-mail het optimale hulpmiddel is. Maar doen we dat ook? Helderheid én duidelijkheid. Dát is wat iedereen in ieder geval vraagt in de samenwerking met elkaar. En dat lijkt zo eenvoudig.

Niets is minder waar. Juist helderheid en duidelijkheid is wat we niet hebben in de huidige werkomgeving. We hebben immers heel veel manieren om met elkaar in contact te treden, nog meer plaatsen waar we onze digitale informatie kunnen vastleggen, om over de informele contacten maar
niet te spreken.

Deze Werkwijzer helpt u om:
- elke dag,
- bij elke activiteit,
- de best toepasbare hulpmiddelen in te zetten.

Hoe en wanneer u Outlook dan slim kunt gebruiken, daar staan we natuurlijk ook bij stil. Zo maken wij uw werk slimmer, sneller én leuker!

Specificaties

ISBN13:9789462151895
Trefwoorden:internet, e-mail
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:133
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Verschijningsdatum:24-5-2014

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marianne Smits

Marianne H.M. Smits is als senior-adviseur & innovatiecoach dagelijks actief in het optimaliseren van werkwijzen in organisaties. Haar passie is effectief werken, digitaal archiveren en innovatie zoals Het Nieuwe Werken en het gebruik van sociale media. Daarnaast is zij al jarenlang een enthousiaste en ervaren trainer, workshopleider en auteur. Van haar hand verschenen diverse boeken bij Management Support/Kluwer en Vakmedianet, waaronder Werken in plaats van e-mailen, Effectief digitaal vergaderen, Manage uw werk; beter presteren door organiseren en Het opzetten van een secretaressepool. Regelmatig tref je artikelen van haar hand aan in populaire vaktijdschriften. Zowel haar boeken als haar artikelen kenmerken zich doordat zij als geen ander in staat is theorie aan de praktijk te koppelen. Marianne in een aantal woorden: inspirator met passie voor innovatie; effectief in digitaal werken; @nders werken (doen wat ertoe doet, plaats- en tijdonafhankelijk, Leaner); optimaliseren van huidige werkwijzen; sport(psychologie) en bovenal: mensen!

Andere boeken door Marianne Smits

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Gebruik je hulpmiddelen optimaal
3. E-mail minderen
4. Werkafspraken maken en delen
5. Je werkmethode & praktisch timemanagement
6. Voortgangsbewaking en deadlines
7. Huisstijl, protocol en etiquette
8. Digitaal archiveren
9. Slim e-mailen
10. Literatuur

Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wérken in plaats van e-mailen