Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Omgaan met Event Disruptie

Handvatten voor online & hybride eventmanagement

Paperback NL 2020 9789462157163
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

OMGAAN MET EVENT DISRUPTIE

De wereld staat op zijn kop. De gevolgen van het coronavirus zijn wereldwijd groot, maar voor de realisatie van evenementen zijn ze gigantisch. Live-ontmoetingen kunnen voorlopig niet plaatsvinden op de manier zoals we die gewend waren. En dat terwijl de behoefte aan kennisdeling, contact, relatiebinding, netwerken en beleving enorm is.

Maar ook als we weer ‘mogen’, is het nog maar de vraag in welke mate en in welke vormen we impactvolle belevenissen weer ‘on site’ gaan realiseren. Online en hybride events veroveren nu een plek die nooit meer volledig zal worden ingeleverd.

En dat is ‘even’ schakelen. De Event Disruptie is compleet. Nieuwe vaardigheden, kennis en creativiteit zijn nodig om impactvol te organiseren binnen het ‘nieuwe normaal’.

Dit boekje geeft je inzicht in de mogelijkheden, aandachtspunten en voor- en nadelen van online en hybride events. Het helpt je de juiste online werkvorm en het juiste platform te kiezen en het programma energiek, dynamisch en interactief op te tuigen.

Lenny Klaassen organiseert vanuit haar eventbureau Effectivents al 20 jaar bedrijfsevenementen en is trainer in eventmanagement. Zowel de events als de trainingen zijn sinds het tweede kwartaal van 2020 volledig in de Event Disruptie meegegaan. Haar visie: wie gebaande paden durft te verlaten en creativiteit en innovatie durft te omarmen, zal zien dat online en hybride varianten ook hele mooie kansen brengen. In dit boekje lees je er meer over.

Specificaties

ISBN13:9789462157163
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:76
Uitgever:Vakmedianet
Verschijningsdatum:2-12-2020
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omgaan met Event Disruptie