Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Competent personeelsmanagement

Paperback Nederlands 2015 9789462365520
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Competent personeelsmanagement behandelt op toegankelijke wijze de complete basis van het personeelsvak. Het is een competentiegericht boek, maar het beperkt zich niet tot competenties. De auteur heeft vele concrete en herkenbare cases toegevoegd uit de dagelijkse praktijk van de diverse functies waarin afgestudeerde personeelsfunctionarissen terechtkomen. Aan de hand van deze voorbeelden maakt de lezer per hoofdstuk kennis met verschillende thema's als: organisatiecultuur en -structuur, functieanalyse en -waardering, beloning en arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, personeelsbeoordeling, loopbaanplanning en -begeleiding, ziekteverzuim en verlof, ontslag en trends en ontwikkelingen in personeelsmanagement.
Deze derde druk van Competent personeelsmanagement is geactualiseerd naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen, wetswijzigingen en vragen vanuit het onderwijs. Daarnaast zijn de gegeven cijfers en bedragen waar mogelijk en zinvol aangepast aan de actualiteit. Op www.competentpersoneelsmanagement.nl is voor studenten en docenten extra materiaal en toetsmateriaal te vinden.
Margriet Guiver-Freeman heeft jarenlange ervaring in organisatieadvies en verandermanagement, vooral op het raakvlak van mens en organisatie. Ze is geaccrediteerd als algemeen bedrijfsadviseur en als coach. Bovendien is zij een erkend expert in Human Resources. Ze heeft vele boeken geschreven over HR en bedrijfsvoering.

Specificaties

ISBN13:9789462365520
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Boom
Druk:3
Verschijningsdatum:6-6-2015
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Margriet Guiver-Freeman

Margriet Guiver-Freeman heeft jarenlange (internationale) ervaring als organisatieadviseur en is specialist in verandermanagement. Zij heeft algemene of HR-managementfuncties vervuld bij verschillende grote en kleinere organisaties, in productiebedrijven, het onderwijs, de gezondheidszorg en de zakelijke dienstverlening. Margriet heeft haar wortels in het HR-vak en wordt door velen beschouwd als een echte strategische HR-expert. Zij werkt als coach en als algemeen bedrijfsadviseur, vooral op het raakvlak van mens en organisatie.

Andere boeken door Margriet Guiver-Freeman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Competent personeelsmanagement