Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zelfstandige mét plezier

Bepaal zelf je succes en ervaar meer ondernemersgeluk

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462553729
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe zou je leven als ondernemer eruitzien als je elke dag precies weet waar je mee bezig bent en waarom je hier gelukkig van wordt?

Ooit was ze de koningin van de tegenslagen. Totdat ze in 2013 het roer definitief omgooide. In dit boek vertelt ondernemers- en verhaalcoach Alexandra Smith hoe je tegenslagen omarmt, dagelijks gemotiveerd blijft, discipline ontwikkelt én al je doelen haalt.

Zelfstandige mét plezier biedt zzp’ers de kans om hun ondernemerschap naar een hoger plan te tillen en zelf te bepalen hoe hun persoonlijk succes eruitziet.

Het resultaat? Blijvend meer plezier in jouw ondernemerschap!

"Een echte aanrader: Alexandra’s boek is een inspiratiebron voor iedere freelancer of zzp’er in Nederland!" - Jeroen Sakkers, zzp-expert en initiatiefnemer van de Dag van de ZZP’er

Specificaties

ISBN13:9789462553729
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:23-9-2020
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (1)

Zelfstandige mét plezier - Inzichten voor iedere ondernemer
Ineke Smits | 29 augustus 2017
Het zelfstandig ondernemerschap is voor velen een sprong in het diepe en brengt daarom best wat uitdagingen met zich mee. Je bent niet vanaf dag één succesvol. Maar wanneer kun je zeggen dat je succesvol bent als ondernemer? Is dat niet voor iedereen verschillend? En wat is het verband tussen succes en werkplezier?
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
7 stemmen
7
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Zelfstandige mét plezier - Bepaal zelf je succes
Alexandra Smith 4 september 2017 ‘Our purpose in life is to be happy. Why should we choose to do anything that brings us misery? Like water flows down, life flows to happiness.’ Woorden die Sri Sri Ravi Shankar in 2015 uitsprak tijdens een lezing in de Beurs van Berlage.

Over Alexandra Smith

Alexandra Smith (1975) groeide op in het getto van Amsterdam. Na de mavo haalde ze haar middenstandsdiploma en belandde ze uiteindelijk bij Radio 10 Gold. Hier bloeide haar passie voor communicatie op. Vanaf haar 26e ging ze zowel Nederlands als theaterwetenschap studeren. Beide studies voltooide ze, waarvan de laatste cum laude. Na haar studies richtte ze haar bedrijf Fabel op van waaruit ze de afgelopen tien jaar veel zzp’ers coachte met hun ondernemerschap. Als verhaalcoach en trainer storytelling helpt ze dagelijks grote, internationale organisaties (incl. het Europees Parlement) met verhalen, pitches en presentaties. Haar eerdere boek 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd kreeg een vervolgserie columns in NRC.next en won de harten van veel zzp’ers. Het maakte haar een veelgevraagd spreker op zzp- en mkb-events. Eind 2015 gaf ze een TEDx-talk. In 2015 behaalde Alexandra het certificaat van de cursus The science of happiness (University of Berkeley). Nadat ze deze gelukslessen ging toepassen in haar werk als ondernemerscoach en verhaalcoach, kreeg ze het idee voor Zelfstandige mét plezier. Haar websites: www.fabelaars.nl en www.alexandrasmith.nl.

Andere boeken door Alexandra Smith

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Don't fake it untill you make it
2. Doen wat je leuk vindt, is niet genoeg
3. Echt waar: ook jij hebt discipline
4. Compassie levert meer op dan hard werken
5. Probeer niet de beste te zijn, maar de meest enthousiaste
6. Stop met netwerken, start met verbinden
7. Klein dromen is soms beter dan groot dromen
8. Nawoord: Alles begint met een wens

Noten
Dankwoord
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zelfstandige mét plezier