Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Gelukkigst - Lessen in geluk overal ter wereld

Audio-download Mp3 Nederlands 2018 9789462556331
Direct te downloaden

Samenvatting

Tjerk en Alissa deden waar de meeste mensen alleen maar van dromen: ze onderbraken hun prima leventje om een jaar op zoek te gaan naar geluk in de wereld. De inspiratie kwam van wereldwijde onderzoeken naar de gelukkigste landen, zoals het World Happiness Report en de Happy Planet Index. Want wat zijn de menselijke verhalen achter de cijfers? Waarom zijn Finnen zo gelukkig? Op welke manier ervaren Costa Ricanen geluk? En hoe ziet geluk eruit voor de inwoners van landen als Sri Lanka of Kenia, die onderaan de rankings staan?

Gelukkigst neemt je mee op hun reis en vertelt de lessen van de inwoners van de meest, én van de minst gelukkige landen ter wereld. Maar het is meer dan een inspirerend feel-goodboek: de kleurrijke beschrijvingen van de landen en de bijzondere ontmoetingen zijn doorweven met wat wetenschappelijk onderzoek ons vertelt over het menselijk geluk. En hoewel Nederlanders zich volgens dezelfde onderzoeken over het algemeen bovengemiddeld gelukkig voelen, kun jij zeker je voordeel doen met de praktische ‘tips voor thuis’ van de auteurs.

Of je nou liever luistert naar de wijsheid van Sigrun uit IJsland of naar de theorie van beroemde ‘geluksprofessoren’ als Ap Dijksterhuis en Ruut Veenhoven: lessen in geluk vind je overal ter wereld. Een uitgave om heel gelukkig van te worden.

Specificaties

ISBN13:9789462556331
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Aantal pagina's:276
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:17-10-2018
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Alissa van der Voort

Alissa van der Voort is gek op mensen, avonturen en nieuwe ideeën, en maakt de wereld graag een beetje mooier. Als coach, organisatiestrateeg, geluksexpert en ondernemer is het haar doel mensen en organisaties in hun kracht te zetten. Zij heeft een bedrijfskundige achtergrond en is daarnaast gespecialiseerd in positieve psychologie.

Andere boeken door Alissa van der Voort

Over Tjerk Klompmaker

Tjerk Klompmaker is een levensgenieter! Zijn passies zijn reizen, champagne, wielrennen en mensen. Hij houdt het graag gevarieerd: hotelmanagement, een MBA en eigen champagnebedrijf zorgen ervoor dat hij nooit stilzit. Na jaren managementconsultant geweest te zijn is hij nu HR specialist. Een geboren optimist die de zon altijd ziet schijnen en geen uitdaging uit de weg gaat.

Andere boeken door Tjerk Klompmaker

Inhoudsopgave

De reis
Wat is geluk?
De Nederlandse geluksexperts

Australië
Colombia
Costa Rica
Ecuador
Finland
IJsland
India
Indonesië
Kenia
Mexico
Nederland
Nicaragua
Nieuw-Zeeland
Sri Lanka
Vietnam
Zuid-Afrika
Zwitserland

Conclusie
Inspiratiebronnen
Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gelukkigst - Lessen in geluk overal ter wereld