Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Morgen stop ik echt!

Net als gisteren...

Audio-download Mp3 Nederlands 2023 9789462556775
Direct te downloaden

Samenvatting

Een must-read voor iedereen die (tijdelijk) wil stoppen met het drinken van alcohol.
‘Deze fles wijn drink ik nog even leeg, want het is zonde om weg te gooien. Maar morgen stop ik echt!’ Je kent het wel, al die mooie intenties en goede voornemens om te stoppen. Waarom lukt dit meestal niet? En hoe werkt het dan wel?
Met heldere neurowetenschappelijke inzichten en humor leer je in dit boek jezelf en jouw gedrag beter te begrijpen. Het zet de ideeën die we over onszelf hebben en waarom we doen wat we doen, volledig op z’n kop. Een must-read voor iedereen die (tijdelijk) wil stoppen met het drinken van alcohol.
Esther ten Hove is oprichtster van ‘Sober in Life’, een platform waar mensen motivatie en inspiratie kunnen vinden op het gebied van een alcoholvrij leven. Esther is ervaringsdeskundige en gaat inmiddels alcoholvrij door het leven.
Paul Smit studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 12 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Samen met neurowetenschapper Ayca Szapora ondersteunt hij het hersenonderzoek aan de Universiteit Leiden en Dresden.
‘Een leuk en verhelderend inzicht in verslavingsmechanismes, met een simpel stappenplan om eruit te komen!’ - Jan Geurtz, auteur van o.a. De verslaving voorbij en Verslaafd aan liefde.
'Een must-read voor mensen willen stoppen met alcohol, maar ook voor mensen die iemand met een alcoholprobleem in hun omgeving hebben'. - Michel Vos, auteur van Get your shit together
‘Een heel prettig geschreven, praktisch en compact zelfhulpboek over een veelvoorkomend en lastig te behandelen medisch probleem.’ - Ronald van Kalmthout, arts en ervaringsdeskundige.

Specificaties

ISBN13:9789462556775
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Paul Smit

Paul Smit (1976) studeerde af op de evolutie van het menselijk bewustzijn en schreef elf boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Paul is een van de meeste gevraagde sprekers van Nederland en heeft een consultancybedrijf in de VS.

Andere boeken door Paul Smit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Morgen stop ik echt!