Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Tijd voor je relatiespel

Spel Nederlands 2022 9789462723214
Verkooppositie 2875Hoogste positie: 2875
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Of je nu kleine irritaties of echte relatieproblemen hebt, of gewoon samen iets leuks wilt doen, met dit spel bereik je meer. Het is namelijk gebaseerd op een nieuwe en effectieve vorm van relatietherapie, de Integrative Behavioral Couple Therapy. De kern van deze vorm van relatietherapie is: accepteer wat je niet kunt veranderen en richt je energie op die kanten van jezelf, je partner en je relatie die zich wél laten beïnvloeden.

Met het 'Tijd voor je Relatiespel' breng je meer positiviteit in de relatie met je partner: meer pit, meer humor, meer openheid, minder gekibbel en meer respect voor elkaar. Het spel opent de weg naar een (nog) openhartiger relatie, waarin je jezelf kunt zijn en waarin met respect voor elkaar dingen gezegd mogen en kunnen worden. Stop er wat tijd in, dan kom je samen snel een stuk verder.

Specificaties

ISBN13:9789462723214
Trefwoorden:coaching, spel, relaties
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel
Aantal pagina's:45
Druk:1
Verschijningsdatum:8-2-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Pieternel Dijkstra

Dr. Pieternel Dijkstra is sociaal psycholoog en doet al jarenlang onderzoek naar sociale relaties. De inzichten die ze daarin opdoet schrijft ze op in boeken en artikelen, en verwerkt ze in workshops en trainingen. Daarnaast coacht Pieternel mensen die problemen ervaren in hun sociale relaties met anderen.

Andere boeken door Pieternel Dijkstra

Over Aerjen Tamminga

Aerjen Tamminga is werkzaam als psycholoog, relatietherapeut en spellenmaker. Hij gelooft dat speelsheid bijdraagt aan gezonde relaties en een fijne basis geeft voor verandering. Naast zijn achtergrond als spellenmaker heeft hij twee boeken over relatietherapie geschreven en begeleidt hij koppels vanuit zijn praktijk.

Andere boeken door Aerjen Tamminga

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tijd voor je relatiespel