Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van IT naar Idee

Trends, tools & tips voor slimmer gebruik van uw IT

Paperback Nederlands 2015 9789462760875
Niet leverbaar.

Samenvatting

Als u zich binnen uw organisatie bezighoudt met de aanschaf of inzet van IT, vindt u het misschien moeilijk om overzicht te krijgen van alle IT-trends en -tools. Dit boek moet dat aanzienlijk eenvoudiger maken. De auteur beschrijft op een toegankelijke manier de IT-structuur, zoals gebruik van Windows 10 of cloud-oplossingen, privacy, smartphones, softwarekeuzes, beveiliging en websites. Inclusief tips om bepaalde instellingen direct aan te brengen. Met deze informatie moet u vanuit de IT tot ideeën kunnen komen om uw organisatie optimaal van de IT-mogelijkheden gebruik te laten maken.

Specificaties

ISBN13:9789462760875
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:174
Uitgever:Boom
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Van IT naar Idee
Dick van Kooten 22 maart 2016 Als u zich binnen uw organisatie bezighoudt met de aanschaf of inzet van IT, vindt u het misschien moeilijk om overzicht te krijgen van alle IT-trends en -tools. Dick van Kootens Van IT naar Idee kan dan uitkomst bieden. Een preview.

Over Dick van Kooten

Dick van Kooten (drs. D.J.W. van Kooten) is informatica-econoom en studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens zijn afstuderen begon hij zijn eigen bedrijf IC2 Innovative Computer Consultancy (www.ic2.com). IC2 ontwikkelt software (vooral administratieve software en Windows-apps) en websites met webapplicaties. Voor een aantal klanten voert IC2 het systeembeheer uit. Dick van Kooten publiceert regelmatig voor zowel gedrukte als internetuitgaven over IT-gerelateerde onderwerpen.

Andere boeken door Dick van Kooten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van IT naar Idee