Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Poster Program Canvas

Samen naar de kern van je programma

Losbladig Nederlands 2016 9789462760981
Verkooppositie 1532Hoogste positie: 345
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In het boek 'Program Canvas' presenteren de auteurs een krachtig instrument voor programmateams en hun stakeholders om sneller en beter tot de kern van een programma door te dringen.

Met de posters van het in het boek gepresenteerde canvas kunt u op een handige en overzichtelijke manier het canvas samen met uw team uitwerken. De posters worden per 5 stuks in een koker geleverd op A0 formaat (841×1189).

De posters zijn ook in het Engels vertaald en te bestellen.

Specificaties

ISBN13:9789462760981
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:5
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:13-1-2016
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Theo van der Tak

Theo van der Tak heeft ruim 25 jaar bedrijven en overheden geadviseerd over inrichting en uitvoering van programma’s als partner bij Twynstra Gudde.

Andere boeken door Theo van der Tak

Over Björn Prevaas

Björn Prevaas is eigenaar en partner van Good Work Company. Hij heeft veel ervaring in het ontwikkelen van mensen en organisaties in project- en programmamanagement. Eerst via Twynstra Gudde, sinds 2018 via zijn eigen bureau. Samen met Theo van der Tak schreef hij in 2014 Werken aan Programma’s, een online boek over programmamanagement, te vinden op www.werkenaanprogrammas.nl. In 2016 schreef hij samen met Theo van der Tak en Hans Cremer het boek Program Canvas. Ook schreef hij mee aan het boek Project Canvas. In 2018 publiceerde hij samen met Jo Bos en Helmuth Stoop het boek Leiderschap van de Programmamanager. Samen met o.a. Mano Ruijters publiceerde hij white papers, artikelen en ook de dialoogkaarten Ons Ontwikkelen Ontward. Meer: https://goodworkcompany.nl/inspiratie/publicaties/. Björn werkt als begeleider, trainer en coach van projectmanagers, programmamanagers, hun teams, opdrachtgevers en managementteams. Al jaren heeft hij een actieve rol in PGM Open, een platform voor kennisontwikkeling, ervaringsuitwisseling en netwerkvorming tussen programmamanagers.

Andere boeken door Björn Prevaas

Over Hans Cremer

Hans Cremer is IPMA A-gecertificeerd programmamanager met ruim 25 jaar ervaring en is partner bij het Brooke Institute.

Andere boeken door Hans Cremer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Poster Program Canvas