Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

PDB module financiering in balans

Paperback NL 2015 9789462870413
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit antwoordenboek hoort bij PDB Module Financiering in Balans – Leeropdrachtenboek (9789462870406). Deze bevat de volledige stof voor het examen PDB Financiering niveau 4, zoals dat wordt afgenomen met ingang van 1 januari 2016 door de Nederlandse Associatie voor Examinering.

De begrippen en berekeningen met betrekking tot rechtsvormen, de financiering van activiteiten en ondernemingen – die van belang zijn voor elke ondernemer en elke medewerker in een administratieve functie – komen aan de orde. Maar ook kijken we naar kengetallen. Zo komt in PDB Module Financiering in Balans een behoorlijk deel van het vakgebied financiering aan de orde en is de methode voor veel doeleinden in te zetten.

Elk hoofdstuk is ingedeeld in paragrafen. Elke paragraaf begint met leerdoelen, vervolgt met de leerstof en eindigt met de opgaven die betrekking hebben op de leerstof van deze paragraaf. Aan het eind van elk hoofdstuk staat de begrippenlijst en zijn integratie- en herhalingsopgaven opgenomen. Deze opgaven kunnen betrekking hebben op de stof uit het volledige hoofdstuk en eerdere hoofdstukken. Het gebruik van functioneel beeld, kleurgebruik en een sterke logische structuur leidt studenten door de stof en geeft hen houvast.

Op de methodewebsite www.financieringinbalans.nl staan onder andere de gegevens over de bijbehorende digitale componenten, actuele informatie en een studielasturenoverzicht.
De beschikbaarheid van dit antwoordenboek maakt deze methode ook zeer geschikt voor zelfstudie.

Specificaties

ISBN13:9789462870413
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:140
Verschijningsdatum:2-9-2015
Hoofdrubriek:Schoolboeken
Serie:In Balans

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PDB module financiering in balans