Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Belastingrecht Bachelors Masters 2021-2021 Opgavenboek

Paperback Nederlands 2020 9789463172080
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit opgavenboek maakt deel uit van de studiemethode 'Belastingrecht voor Bachelors en Masters'. Deze studiemethode is opgezet met de praktijk als uitgangspunt. Een zeer uitgebreid auteursteam, bestaande uit docenten van bijna alle hogescholen in Nederland, heeft deze studiemethode ontwikkeld. Zij kennen per slot van rekening het beste de eisen en wensen die het onderwijs aan een studieboek op dit terrein stelt.

De vragen in dit opgavenboek volgen de hoofdstukindeling van het theorieboek. Per hoofdstuk worden verschillende vraagstukken voorgelegd. Elk hoofdstuk begint met een aantal open opgaven. Vervolgens kunnen studenten verder oefenen met een aantal multiple choice-vragen. De hoofdstukken worden afgesloten met open casusposities, die verschillende onderdelen uit het betreffende hoofdstuk combineren tot situaties die de lezer ook in de praktijk kan tegenkomen. De modelantwoorden op de open opgaven, de multiple choice-vragen en de open casusposities zijn voor de docent beschikbaar. Wanneer alle studiestof voldoende bekend is, kan het uiteindelijke niveau getoetst worden aan de hand van diverse oefenexamens van de afgelopen jaren die ook in dit opgavenboek zijn opgenomen.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving waar de student opgaven uit dit boek online kan oefenen. Hier zijn ook begrippentrainers, video’s en webinars te vinden die uitleg geven over het Nederlandse belastingrecht.

Specificaties

ISBN13:9789463172080
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:23-7-2020
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

4.0 van de 5
3 stemmen
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Belastingrecht Bachelors Masters 2021-2021 Opgavenboek