Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geen commentaar

101 tips voor voor woordvoerders en persverantwoordelijken

Paperback Nederlands 2018 9789463370950
Niet leverbaar.

Samenvatting

Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onmisbare waarde voor iedere organisatie. Nu alsmaar meer transparantie wordt verwacht van organisaties, is een professionele externe communicatie met bijvoorbeeld journalisten en via sociale media van cruciaal belang. De woordvoerder leidt de interne en externe communicatieprocessen in goede banen en wordt zo hoe langer hoe meer een echte reputatiemanager.
Sara Vercauteren put uit haar eigen ervaring en uit vele gesprekken met andere woordvoerders om de knepen van het vak, de truken van de foor, de interne processen en de geheimen van de unieke relatie met journalisten uit de doeken te doen. Ze geeft een blik achter de schermen en beschrijft wat er echt speelt bij het werk van woordvoerders en persmedewerkers. De auteur lardeert praktische tips met sappige anekdotes uit haar eigen carrière en die van andere woordvoerders.
Geen commentaar is een onmisbaar naslagwerk voor woordvoerders (in spe), voor organisaties die hulp zoeken bij het uitbouwen van een professionele perscommunicatie, voor journalisten die goed willen samenwerken met woordvoerders en organisaties en voor al wie interesse heeft in hoe het nieuws wordt 'gemaakt'.

Specificaties

ISBN13:9789463370950
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Pelckmans Pro
Druk:1
Verschijningsdatum:15-3-2018

Expertrecensies (1)

Geen commentaar - 'Heel veel nuttige informatie'
Hanneke Tinor-Centi | 27 juli 2018
Klanten verwachten steeds meer transparantie van organisaties en dat maakt professionele communicatie met pers en via social media van cruciaal belang. De functionaris die voorheen ‘slechts’ woordvoerder was, leidt inmiddels de gehele interne en externe communicatieprocessen in goede banen.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geen commentaar