Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Handhaver toezicht en veiligheid Politie (HTV-P) - Studie-editie

Strafrecht, verkeer en vervoer

Paperback Nederlands 2017 9789463500258
Verkooppositie 2754
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit boek bevat twee belangrijke aanvullingen op de lesttof van de HTV-opleiding: deel 1 van deze studie-editie bevat de bespreking van het Wetboek van Strafrecht en deel 2 bevat de bespreking Verkeer en Vervoer. Dit boek is daarmee specifiek gericht op de opleiding handhaver Toezicht en Veiligheid Politie (HTV-P).

De lesstof sluit aan op de lesmaterialen van de Politieacademie ter voorbereiding op de specifieke politie examenonderdelen van het examen HTV-P. Het examen HTV-P bestaat uit twee onderdelen, te weten het examen Wetskennis Politie en het Examenonderdeel Wettelijke Kaders Publieke Veiligheid, waarvan het examenonderdeel Rijdend Verkeer deel uitmaakt.

Specificaties

ISBN13:9789463500258
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:250
Uitgever:Sdu juridisch
Druk:3
Verschijningsdatum:2-8-2017
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Aart Sterk

Aart Sterk is auteur en docent binnen de sector veiligheid. Hij is ruim 39 jaar werkzaam geweest bij de politie binnen diverse regionale eenheden. Als inspecteur van politie heeft hij een ruime ervaring opgedaan als Officier van Dienst en Hulpofficier van Justitie. Als auteur schrijft hij de lesmaterialen voor politie , BOA, BOA OV, Handhaver Toezicht en Veiligheid, en Verkeer. Enkele van deze boeken maken deel uit van de Studie-editie Stapel en de Koning. Als docent en eigenaar van Sterk in Opleidingen geeft hij de opleidingen voor BOA, HTV, Beveiliging en Verkeer.

Andere boeken door Aart Sterk

Over Harry de Pater

Harry de Pater is sinds 2001 algemeen juridisch docent/ontwikkelaar aan de Politieacademie, locatie Rotterdam. Als lid van de Vakgroep Handhaving is hij nauw betrokken bij de actualisatie van het basispolitieonderwijs op onder andere het verkeersgebied.

Andere boeken door Harry de Pater

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handhaver toezicht en veiligheid Politie (HTV-P) - Studie-editie