Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het grote Reisfotografie boek

Paperback Nederlands 2021 9789463562317
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑02‑2022
34,99

Samenvatting

Of je nu op een speciale fotoreis of een familievakantie bent, je wilt thuiskomen met een verzameling geweldige foto’s om aan je vrienden te laten zien, online te delen en zelfs een grote afdruk voor thuis te maken: het kan lastig zijn om geweldige reisfoto’s te maken. Maar niet als je de geheimen kent die Scott Kelby hier met je wil delen!

Dit is hoe Scott het briljante uitgangspunt van dit boek beschrijft: “Als jij en ik aan het fotograferen waren en je me zou vragen: ‘Hé, hoe krijg ik deze bloem in focus, met de achtergrond onscherp?’ dan zou ik zeggen: “Zet je zoomlens op, zet je f-stop op f/2.8, focus op de bloem en schiet maar los.” Daar gaat dit boek over: jij en ik aan het fotograferen terwijl ik de vragen beantwoord, je advies geef en de geheimen die ik heb geleerd deel, net zoals ik zou doen met een vriend, zonder alle technische uitleg en technische foto’s.’

Dit is geen theorieboek vol verwarrend jargon en gedetailleerde concepten. Dit is een boek over welke knop je moet indrukken, welke instelling je moet gebruiken en wanneer je hem moet gebruiken. Met 200 van de best bewaarde experttips voor reisfotografen, zorgt dit boek ervoor dat je elke keer meeslepende, mooiere, scherpere, kleurrijkere en professioneler ogende reisfoto’s maakt.

Elke pagina behandelt een enkel onderwerp dat je fotografie beter maakt. Elke keer dat je de pagina omslaat leer je een andere professionele instelling, tool of truc om je werk van snapshots om te zetten in galerieafdrukken. Als je het beu bent om foto’s te maken die er “goed” uitzien, en als je het beu bent om in fotografietijdschriften te kijken en te denken: “Waarom zien mijn foto’s er niet zo uit?”, dan is dit het boek voor jou!

Specificaties

ISBN13:9789463562317
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:24-2-2022
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Over Scott Kelby

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografen, Het Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Andere boeken door Scott Kelby

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het grote Reisfotografie boek