Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ze werkt Capture One Pro 21

Voor MacOS & Windows

Paperback Nederlands 2021 9789463562355
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑02‑2022
24,99

Samenvatting

Wie zich serieus bezighoudt met digitale fotografie bewaart een opname bij voorkeur als 'digitaal negatief', ofwel een RAW-bestand. Om dergelijke bestandenoptimaal te bewerken en
te converteren naar andere bestandsformaten zijn diverse zogeheten RAW-converters beschikbaar.

Capture One Pro 21 Pro is zo’n converter, die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de Phase One-camera, maar inmiddels is uitgegroeid tot een uiterst geavanceerde fotobewerkingsprogramma met ondersteuning voor digitale camera’s van alle belangrijke merken.

Capture One Pro is geliefd bij zowel hobby- als professionele fotografen vanwege de uiterst adequate RAW-verwerking en talloze geavanceerde bewerkingsgereedschappen. In dit boek maakt u kennis met de belangrijkste functies en gereedschappen van Capture ONE Pro en leert u deze stapsgewijs te gebruiken, zoals: het importerenen exporteren van fotobestanden, het kiezen van de juiste kleurprofielen, het maken van kleurcorrecties, het retoucheren van oneffenheden, het verwijderen van beeldelementen, en veel meer.

Specificaties

ISBN13:9789463562355
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:25-2-2022
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
Serie:zo werkt

Over Bob Timroff

Bob Timroff informeert al zijn leven lang mensen over internet. Hij publiceert in vakbladen, geeft lezingen, is werkzaam als docent en hij is een fervent Mac-bezitter. Zijn persoonlijke belevenissen publiceert hij op zijn website zebra404.nl en zijn YouTube-kanaal ZebTV.

Andere boeken door Bob Timroff

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ze werkt Capture One Pro 21