Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Sexy Leiderschap

Paperback NL 2018 9789463678261
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

De huidige generatie jongeren groeit wereldwijd op in een multiculturele samenleving en een "global" denkbeeld. Doordat zij meer en snellere verbindingen hebben met de hele wereld middels Social media, games en reizen zijn zij gewend om te gaan met mensen van diverse afkomst en achtergronden. Hierdoor zijn zij veel flexibeler en vormen, naast dat zij kunnen verbinden, hun eigen identiteit.. Zij maken hun studie- en beroepskeuzes op basis van voldoening en wat ze leuk vinden. Daarbij gaan zij uit van dat waar zij goed in zijn of van wat de arbeidsmarkt van hen vraagt.
Met de opkomst van de jongere generatie ontstaat tevens een behoefte aan ander leiderschap. Leiderschap vanuit verbinding, vanuit erkenning van de ander en zijn behoefte, zonder je eigen normen en waarden kwijt te raken.
Sexy Leiderschap gaat over het kennen van jezelf, durven zijn wie jij bent en van daaruit handelen, inspireren, motiveren en verbinden met anderen. Als je goed in je basis zit, is er geen angst om in alle openheid te kijken naar hoe een ander in elkaar zit, van elkaar te leren en te kijken naar de overeenkomsten in plaats van alleen maar naar de verschillen.

Specificaties

ISBN13:9789463678261
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:88
Uitgever:Mijnmanagementboek.nl
Verschijningsdatum:6-4-2018
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sexy Leiderschap