Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Brieven aan God en andere mensen

Paperback NL 2020 9789463821032
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

‘Ik kon de grote levensvragen ontlopen in de roes van ruim zestig jaar spelen en reizen. Als ik wilde weten hoe ik dacht of wat ik voelde, herlas ik mijn theaterteksten.’

In zijn ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’ ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer. In mei 2018 speelde hij zijn allerlaatste show. Hij is het podium afgestapt, het applaus is verklonken. De lichten in de zaal zijn uit.
Maar hij is terug als schrijver. Met Brieven aan God en andere mensen verschijnt een veel minder bekende Paul van Vliet. Een gedreven, maar ook kwetsbare, soms eenzame man. Iemand die leven en dood, armoede, liefde, vriendschap, God en de oorlog onder ogen ziet op een directe, geestige en toch altijd diepzinnige manier. Van Vliet schrijft openhartig, scherp soms, al is hij van nature mild en relativerend.
Los van het schouwburgpubliek waarin hij zo lang was ondergedompeld, laat hij zich in dit boek op een zeer persoonlijke manier kennen.

Specificaties

ISBN13:9789463821032
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Balans, Uitgeverij
Verschijningsdatum:21-4-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Brieven aan God en andere mensen