Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

'Je komt als gegoten'

Een amusante zoektocht naar de oorsprong van vergissingen en versprekingen

Paperback Nederlands 2011 9789490783198
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Je Komt Als Gegoten' staat vol hilarische versprekingen, contaminaties en malapropismen (zoek dat maar eens op) door de schrijvers verzameld gedurende tien jaar vergaderen, keuvelen en discussiëren.

Hun fascinatie voor taal geeft aan dit boek een bijzonder amusant accent. De auteurs gaan samen met u, de lezer, op zoek naar de oorsprong van de vergissingen. Zo wordt een grappig boek over taalplots ook een amusante en taalverrijkende quiz.

Specificaties

ISBN13:9789490783198
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:2
Verschijningsdatum:17-3-2011

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Frank Wouters

Frank Wouters (°1963) kwam na zijn rechtenstudie terecht in een marketingfunctie bij Unilever. Daar verbaasde hij zich als buitenstaander hoe marketing gevangen zat in een verkeerde logica. Na een stormachtige carrière besloot hij zijn eigen ideeën verder uit te werken wat resulteerde in de businessnovel 'De bedrijfsnar'. Het boek kreeg al snel een cultstatus bij ondernemers en rebelse marketeers. Al moesten die wel slikken bij de uitspraken over de onzin van marktonderzoek. Met 'Honshitsu - De Essentie van Marketing/De Marketing van de Essentie' heeft hij de theorie van 'De bedrijfsnar' uitgewerkt met de bedoeling eindelijk niets minder dan de omvattende theorie van de marketing te formuleren. Hij wil op die manier een antwoord bieden op het falen van de traditionele marketing en marketeers de plaats geven die ze verdienen: op het hoogste strategische echelon.

Andere boeken door Frank Wouters

Over Jan Hautekiet

Jan Hautekiet werkte voor de radio en adviseert nu de VRT-strategie.Daarnaast is hij pianist bij ondermeer Hautekiet & de Leeuw, Riguelle Hautekiet en De Laatste Showband.

Andere boeken door Jan Hautekiet

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        'Je komt als gegoten'