Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 jaar binnen

Hoe doe ik het?

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789491164293
Direct te downloaden

Samenvatting

Het is zover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over geld. U stapt uit de wedloop van het dagelijks werk en geeft uw baan op. U koopt een huis in het Zuiden en gaat genieten. Niemand zal u nog de wet voorschrijven. Niet realistisch denkt u?

Frank van Rycke was 42 jaar toe hij 'binnen' was. Hij hoefde niet langer te werken en kon zijn tijd voortaan aan zijn gezin spenderen en aan projecten die hem nauw aan het hart liggen. Hoe hij dat voor elkaar kreeg, leest u in dit boek. 'Dit is de handleiding die ik zelf jaren geleden had willen lezen', zegt hij.

Hierin legt hij stap voor stap de fundamenten bloot van financiële intelligentie, of wat hij eenvoudig 'financieel gezond verstand' noemt. Daarbij gaat hij geen taboe uit de weg. Overtuigend haalt hij foute veronderstellingen onderuit.

Met dit boek investeert u in uw eigen toekomst-of in de toekomt van wie u dit boek cadeau doet. Naast anekdotes, getuigenissen en heldere analyses krijgt u tal van concrete tips om in korte tijd een veelvoud te verdienen van wat u nu uitgeeft.

Als u dat echt wilt bent u ook in tien jaar binnen.

Specificaties

ISBN13:9789491164293
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Uitgever:TerraLannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:17-8-2012
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Frank van Rycke

Frank van Rycke is ondernemer, belegger, zelfstandig vaardigheids-trainer, coach en consultant. Geboren (°1969) en getogen in België, groeit Frank op in een combinatie van Romaanse, Germaanse en Angelsaksische culturen. Na een verblijf in Amerika en studies rechten volgt zijn professionele loopbaan verschillende commerciële en leidinggevende functies bij bedrijven uit de bank- en verzekeringsector in België en het Groothertogdom Luxemburg. In dit laatste land krijgt hij de kans om achter de schermen van de financiële wereld te kijken en ontmoet hij een veelvoud aan financieel succesvolle mensen. Hij onderscheidt zich door zijn hoge mate aan resultaatgerichtheid. In 2004 besluit Frank zijn bedrijfservaring en successen als hefboom te gebruiken voor de opstart van een eigen bedrijf. In samenwerking met andere professionals uit de sector ontwerpt en begeleidt hij sindsdien opleidingstrajecten. De volgende, logische stap in het delen van zijn kennis met een breder publiek is een boek. Dat geeft hij uit samen met uitgeverij Lannoo. 'In 10 jaar Binnen' verschijnt in juni 2012, de maand waarop Frank zijn eigen 10 jaar afsluit en zelf definitief 'binnen' is. Naast zijn professionele loopbaan is Frank een actieve familieman. Gehuwd met Inge, vader van Isabelle, William en Adrian, spendeert hij zijn vrije tijd steeds meer met het vertoeven in en het verkennen van berggebieden.

Andere boeken door Frank van Rycke

Inhoudsopgave

Woord vooraf
Proloog

-In tien jaar binnen
-Consumeer minder
-Een baan is en middel en geen doel
-Verwerf je eigen huis
-Ondernemen doe je stapsgewijs
-Doe het niet alleen
-Bedwing je fiscale en morele belasting

Epiloog
Wat nu?

Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 jaar binnen