Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De interne jaarrekening Theorieboek

Paperback NL 2016 9789491725043
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het studieboek 'Administratie voor Bachelors en Masters 2 - De interne jaarrekening' behandelt alle facetten van de interne jaarrekening. Dit is de jaarrekening die door de leiding van een organisatie wordt gebruikt om de organisatie fi nancieel beheersbaar te maken en te houden. De interne jaarrekening moet de leiding in staat stellen om bij financiële mee- of tegenvallers tijdig bij te sturen. Dit boek behandelt eerst alle randvoorwaarden om een bruikbare interne jaarrekening te kunnen maken. Daarna wordt uitvoerig ingegaan op het opstellen van de interne jaarrekening in (achtereenvolgens) een handelsonderneming, een productieonderneming die op voorraad produceert, een productieonderneming die op order produceert en een dienstverlenende onderneming.

'De Interne Jaarrekening' maakt deel uit van de nieuwe studiemethode 'Administratie voor Bachelors en Masters'. In een serie van vier modules wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd. Bij iedere module verschijnt naast het theorieboek ook een opgavenboek.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van dit theorieboek en de representatieve opgaven in het opgavenboek maken deze studieboeken geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin het samenstellen van een interne jaarrekening aan de orde wordt gesteld.

Specificaties

ISBN13:9789491725043
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Convoy Uitgevers BV
Verschijningsdatum:21-4-2016
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De interne jaarrekening Theorieboek