Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoe lopen de hazen?

Spel (l) Nederlands 2018 9789491743825
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Werken bij de overheid betekent opereren in een politiek-bestuurlijke omgeving. In deze omgeving zijn er veel situaties waarin belangen en doelen van bestuurders, politiek, samenwerkingspartners, collega’s en van jezelf, flink uiteenlopen.

Om invloed uit te oefenen heb je het vermogen nodig om tussen die belangen door te laveren. Hoe beweegt u zich binnen de verschillende arena’s in het politiek-bestuurlijke domein? Weet u hoe de hazen lopen?

Het spel ‘Hoe lopen de hazen?’ zet aan tot nadenken over de politiek-bestuurlijke omgeving waarbinnen u opereert. Door het spelen van dit spel krijgt u inzicht in uw politiek-bestuurlijke sensitiviteit. U kunt het spel alleen spelen of samen met uw collega's.

Specificaties

ISBN13:9789491743825
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (L)
Druk:2
Verschijningsdatum:14-9-2018
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:
Jongbloed:Bestuurskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Linda Ho

Linda Ho is oprichter van trainings- en adviesbureau Innovision Consult. Ze is expert op het gebied van gedrags- en cultuurverandering, leiderschap, samenwerking en lerende organisaties. Daarnaast is ze Tai Chi- en Qi Gong-leraar. Linda studeerde cultuur- en godsdienstpsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In haar werk combineert ze inzichten en methoden uit de psychologie, de organisatie- en veranderkunde, het taoïsme en de Tai Chi. Linda reist met grote regelmaat naar China, de bakermat van het taoïsme. Ze volgde daar haar opleiding tot Tai Chi-leraar bij master Wu Yu Ping en master Wu Heng Dong en verdiepte zich steeds meer in het taoïsme. Wat aanvankelijk begon als een eenmalige, spirituele retraite is inmiddels een manier van leven geworden.

Andere boeken door Linda Ho

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe lopen de hazen?