Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De volgende stap

Een nieuwe weg in je leiderschap

Paperback NL 2021 9789491835209
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Leiding geven is vandaag meer dan ooit nodig. De mensen die nu opstaan en hun heldere visie volgen staan in het volle licht. Dit boek gaat over die mensen, de leiders. Dit boek gaat ook over jou, want leiders zitten niet alleen hoog in torens of achter bestuurstafels - ieder mens is een leider over zijn eigen leven.

Aan de hand van 10 vragen interviewde Ron van Es allerlei leiders uit bedrijven en organisaties en beschreef bovenal uitvoerige antwoorden op 10 vragen die hij hen stelde in even zoveel hoofdstukken: Wanneer is er bij jou een omslag in je denken gekomen waardoor het idee van betekenis geven in je werk en leven belangrijk voor je werd? Wat is je persoonlijke motief (geweest) om het anders te willen gaan doen? Waar liggen de obstakels bij jezelf en je omgeving om je authentieke leiderschap te kunnen laten zien? Heeft je leiderschap invloed gehad? Waar heb je twijfel over als het gaat om betekenisvol bezig te kunnen zijn? Wat of wie heeft jou beïnvloed om een andere stap te durven maken binnen je carrière en/of organisatie? Gaat het je lukken? Welke veranderingen zijn
er nu nodig onder jouw leiderschap in de wereld? Waar ben je kwetsbaar geweest door jezelf te laten zien als leider? Ben je een voorbeeld (geweest)?

In dit boek geen overkoepelend plan hoe het allemaal (wel) moet, of een model met de zoveelste stappen die je moet zetten, maar verhalen, veel verhalen en inspiratievolle richtingen om je eigen leiderschap te bekijken, uit te dagen en in de waagschaal te leggen.

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Eerder schreef hij Ertoe doen, de cirkel van betekenisvol leven, Het is tijd en Claim it! en gaf ook de gedichtenbundel Zie naar jou om uit. Bovendien was hij eindredacteur van het boek Anders verder, 24 schrijvers over een wereld na corona.

Specificaties

ISBN13:9789491835209
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:Studio Kers
Verschijningsdatum:21-9-2021
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De volgende stap