Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Familiezaken in opvolging

Hoe voorkom je dat de bom barst?

Paperback NL 2020 9789491863493
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

“Opvolging draait eerst om de emoties en daarna komen de cijfers aan bod.”

Een familiebedrijf is vaak iemands levenswerk, een extra kind en dat laat je niet zomaar los. Voor de nieuwe generatie kan het overnemen van het familiebedrijf voelen als een mooie kans. En de verkopende generatie wil het bedrijf gezond en zorgvuldig overdragen en het eigen pensioen veiligstellen. Hoe zet je de eerste stap in opvolging en hoe voorkom je dat de bom barst in het familiebedrijf?
In dit boek ontdek je hoe je als bedrijfsfamilie kunt behoren tot de groep die wel slaagt in een succesvolle opvolging en overdracht.

“Carola en Liane geven een goed overzicht van wat er bij opvolging komt kijken en daarnaast geven ze nuttige adviezen. Mag ik u voorstellen juist dit boek niet in één keer uit te lezen, maar per hoofdstuk om de tijd te nemen uw eigen gedachtes te bepalen en daarna weer door te lezen.
Net als de Tour de France: iedere etappe is anders.”
John A. Fentener van Vlissingen, ondernemer, oprichter familiebedrijf BCD en initiatiefnemer van de Familiebedrijven Award.

Carola de Ruijter en Liane de Ruijter zijn twee zussen en eigenaar van FamilieZaken. Zij geloven dat achter elk sterk familiebedrijf een sterke familie staat. In hun werk als familiebedrijvenspecialist besteden ze aandacht aan de zachte kant van opvolging. Hier ligt, volgens hen, de sleutel tot succes.
Want jij wil toch ook een succesvolle bedrijfsoverdracht realiseren met een toekomstbestendig familiebedrijf en een trotse familie als resultaat?

Specificaties

ISBN13:9789491863493
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Uitgever:Leessst
Verschijningsdatum:13-10-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Familiezaken in opvolging