Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Visie & Trends 2020

Op zoek naar vertrouwen in een tijd vol schaamte

Gebonden Nederlands 2019 9789491932526
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

2020 is volgens de Chinezen het Jaar van de Rat. De rat staat voor Chinezen symbool voor welvaart en overvloed. Omdat ratten zich snel reproduceren, aanbidden Chinezen vaak de rat als ze hun kinderwens vervuld willen zien. Of we in 2020 na een periode van baarstaking weer gaan broeden en een babyboom krijgen valt nog te bezien. Vergrijsd Europa gaat nieuwe baby’s steeds meer promoten. Je kunt immers geen toekomst bouwen op basis van andermans kinderen.

Onze huizen warm houden zonder gas blijkt vies tegen de vallen en nu de hele wereld een energietransitie naar gas en LNG doormaakt, maakt de gashaat van de afgelopen jaren plaats voor een nieuwe gasliefde. De jeugd omarmt het socialisme en er komt een nieuwe feodalisering aan. Er komt markt voor een nationaal kabinet en klein wordt het nieuwe groot.

De Digitale Werkplek wordt steeds meer realiteit, e-commerce groeit en de logistiek digitaliseert snel, maar de verdeeldheid binnen big tech wordt groter en het opknippen van grote techbedrijven komt dichterbij.

Specificaties

ISBN13:9789491932526
Trefwoorden:visie, trends
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:200
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:29-11-2019
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas (1963) werd uitgeroepen tot Trendwatcher van het Jaar 2009 en Zwarte Zakenman van het jaar 2008. Hij geldt als 'eminent' (De Wereld Draait Door), 'prominent' (De Volkskrant), 'laagdrempelig' (De Telegraaf), 'Europa's beste trendwatcher' (Story), 'goed onderbouwend' (NRC Handelsblad), 'de verpersoonlijking van vooruitgang' (Elsevier), 'een top-10 spreker' (Management Team), 'niet alledaags' (Intermediair), 'origineel' (Elle), 'bijzonder' (Linda), 'spannend' (Esta), 'optimistisch' (CNN), 'inspirerend' (BBC), 'provocerend' (Het Parool) en 'vrolijk' (Trouw). Door de lezers van het blad 'Sprout' werd hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mannen onder de 50.

Andere boeken door Adjiedj Bakas

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Visie & Trends 2020