Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De strop ploeg

Paperback Nederlands 2016 9789492221520
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Hoe voelt het om ergens niet te kunnen aarden? Wat doet het met iemand als hij vastgeroest zit op een plek die geenszins bevalt, en vanwaar ontsnappen onmogelijk lijkt? Hoe lang kan een mens dat volhouden voordat hij definitief breekt?

Voor de wispelturige Evan is deze frustratie dagelijkse kost. Als talentvolle robottechnicus in het welvarende, maar volledig geïsoleerde Nieuw Pangea lijken de kansen voor het oprapen te liggen. Maar het leven in de zwevende metropool heeft Evan nooit kunnen bekoren. De frustratie en afkeer groeien met de dag, en Nieuw Pangea gaat hem steeds meer tegenstaan.

Julius, zijn collega en tevens beste vriend, moet lijdzaam toezien hoe Evan zich in toenemende mate afzondert en afglijdt naar een doelloos bestaan waarin hij elk sprankje hoop of optimisme moedwillig lijkt te willen uitroeien. De avond voorafgaand aan hun indiensttreding bij de prestigieuze Strop Ploeg zijn beide mannen getuige van een bizar ongeval. Het blijkt het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen, en niet veel later, nadert Evans onvermijdelijk breekpunt.

Dit futuristische maar bovenal confronterende verhaal over Evan Deleir is het eerste boek van Koen Romeijn.

Specificaties

ISBN13:9789492221520
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:7-5-2016
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Koen Romeijn

Koen is muzikant en tekstschrijver. Als gitarist en zanger heeft hij met verschillende bands albums uitgebracht, en is hij veelvuldig op tournee in binnen- en buitenland. Hiernaast schrijft hij ook columns.

Andere boeken door Koen Romeijn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De strop ploeg