Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Luma

Paperback Nederlands 2018 9789492221971
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De autobiografische roman Luma vertelt het verhaal van een jong meisje dat opgroeit in een voor haar onveilige wereld. Leef mee met de soms bizarre avonturen die het hoofdpersoon meemaakt tegen de achtergrond van twee totaal verschillende culturen, die van Nederland en Suriname.
Zo valt haar oog keer op keer op de verkeerde mannen. Deze keuzes pakken niet zo goed uit voor haar en dwingen haar enkele malen om weer haar koffers te pakken richting een van de twee landen. Het leven heeft voor haar een constante factor en dat is een oom die haar op jonge leeftijd langdurig seksueel heeft misbruikt.

De vraag die iedere keer weer zal opkomen is: zal het haar lukken om haar leven op orde te krijgen? Luma is, ondanks de vele trieste zaken die er spelen, een verhaal met een lach en een traan.

Specificaties

ISBN13:9789492221971
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Druk:1
Verschijningsdatum:20-4-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Lydia Brewster

Lydia Brewster heeft gewerkt als jurist en heeft ook een Masters in Public Administration. Ze is geboren in Suriname en heeft afwisselend in Suriname en Nederland gewoond. Met dit persoonlijk verhaal wil zij een tweeledig doel dienen namelijk haar bijdrage leveren aan de discussies over het effect van trauma's op het leven van een persoon en ze wil zich ontdoen van de vele maskers die zij in de loop der jaren heeft opgezet. Luma is het schrijversdebuut van de in Rotterdam wonende Lydia.

Andere boeken door Lydia Brewster

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Luma