Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

Paperback NL 2019 9789492926470
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Herstellen na ziekte kan zwaar tegenvallen. Tijdens je ziekte krijg je misschien alle aandacht van familie en vrienden en zit je in de medische molen. Nadat je beter bent verklaard, verwacht jouw omgeving vaak dat je jouw leven weer oppakt, net als voor die tijd. Dat is niet altijd even gemakkelijk.

Ben jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je toekomst kwijt? Lees dan dit boek. Aan de hand van 10 stappen ga je zelf aan de slag om aan een gezonde toekomst te bouwen.

Waarom word je ziek? Welke lessen heb je te leren? Wat kun jij doen om beter te worden? In dit boek krijg je antwoord op deze vragen.

Dit boek is een combinatie van eigen ervaringen van Veronika als medisch deskundige en (ex-kanker)patiënt en interviews met ervaringsdeskundigen. Haar doel is jou inzichten en handvatten te geven voor kracht en zelfvertrouwen na je ziekte.

Leer de levenslessen die je ziekte je wil laten zien, dan ben je in staat om positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

OVER DE AUTEUR:
Veronika Rutten is transformatie Life & Healthcoach. Met haar eigen VR-methode (Vitality Results) helpt ze vrouwelijke ondernemers na een moeilijke (ziekte)periode weer volledig
in hun kracht te komen, zodat ze vol energie en zelfvertrouwen aan hun toekomst kunnen werken.

‘It only takes one Person to change your Life:YOU’.

Specificaties

ISBN13:9789492926470
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:ExpertBoek
Verschijningsdatum:25-6-2019

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen vertrouwen na ziekte