Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen leren vanuit talent

Help je kind naar meer zelfvertrouwen en plezier op school

Paperback NL 2019 9789492926791
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Heeft jouw kind moeite op school, weinig zelfvertrouwen of faalangst? Heb je het gevoel dat ‘het’ er wel in zit, maar er niet uit komt? Past het huidige onderwijssysteem niet bij de manier waarop jouw kind leert? Is je kind hoogbegaafd, hooggevoelig, een beelddenker, of heeft het een label zoals dyslexie, AD(H)D of dyscalculie? Dan is het als ouder een behoorlijke zoektocht naar
de manier waarop je je kind het beste kan begeleiden.

Voorkom teleurstellingen en frustratie thuis en op school, bij zowel je kind als bij jouzelf.
In dit boek krijg je de juiste handvatten om je kind te helpen, zodat leren weer leuk wordt en je kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat. Karen geeft je een andere kijk op de leerproblemen van je kind. Ze laat je zien wat je als ouder zelf kunt doen om het zelfvertrouwen van je kind weer te laten groeien. Hierbij gaat zij uit van de sterke kanten en talenten van je kind. Jij kijkt wat je kind wél kan en op welke manier jouw kind het makkelijkst leert. Je krijgt praktische tips aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt om je kind te helpen. De opdrachten in het werkboek ondersteunen je hierbij, zodat je kind weer gaat zien wat het wél kan en zijn talenten volledig kan inzetten.

Dit boek is geschreven voor ouders van kinderen van 10-14 jaar, maar het biedt ook bruikbare inzichten voor leerkrachten, IB-ers en RT-ers. Het is een aanrader voor iedereen, die kinderen en jongeren wil helpen met leren vanuit sterke kanten en talenten, zodat zij vol zelfvertrouwen en plezier naar school gaan.

OVER DE AUTEUR
Drs. Karen Dijkstra is orthopedagoog, eigenaar van Talent&Groei en moeder van drie kinderen. Ze coacht kinderen en jongeren vanuit haar drive hen te helpen hun sterke kanten en talenten te ontdekken en in te zetten. Daarnaast geeft zij workshops en cursussen om ouders en onderwijsprofessionals te laten zien hoe kinderen wél kunnen leren, passend bij hun leerstijl.

RECENSIE:
‘Karen geeft goede, praktische tips, waardoor je direct met je kind aan de slag kunt,
op weg naar meer zelfvertrouwen en leerplezier. Dit gun je toch ieder kind?’ Mariska van der Molen - Intern begeleider en moeder van drie kinderen

Specificaties

ISBN13:9789492926791
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:ExpertBoek
Verschijningsdatum:26-6-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen leren vanuit talent