Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

IT-kracht

Innoveren door te automatiseren

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789492939562
Verkooppositie 7041
Direct te downloaden

Samenvatting

Je hoeft geen IT'er te zijn om je organisatie door te automatiseren. Er worden onterecht vaak veel ingewikkelde termen gebruikt. Daardoor worden veel IT-projecten complexer gemaakt dan nodig. Laat je vanaf nu niets meer wijsmaken door allerlei ‘experts’ die aangeven je te willen helpen, maar slechts de deal willen maken waar zij het meest aan kunnen verdienen. Neem zelf het heft in handen en pak de regie vanuit jouw bedrijfsbelang. Met de kennis uit IT-Kracht ben je in één keer een serieuze gesprekspartner.

Juist nu je in corona-tijd moet nadenken over jouw bedrijfsmodel en de toekomstbestendigheid daarvan, biedt IT-Kracht je handvatten om eens goed te bekijken hoe jij je processen kunt doorautomatiseren, betere inzichten kunt krijgen in jouw data om de organisatie te sturen en hoe jij je medewerkers goed kunt faciliteren bij bijvoorbeeld thuiswerken.

Op een praktische en bedrijfskundige manier worden IT-aspecten belicht. Als ondernemer wil je tevreden klanten en -medewerkers en natuurlijk veel plezier in je werk. Door je IT-Kracht te gebruiken en zelf de regie te pakken over jouw IT-projecten zul je zien dat er veel meer mogelijk is in jouw organisatie dan je wellicht tot op heden had verwacht. Innoveer jouw organisatie door te automatiseren en benut juist nu de ongekende mogelijkheden van IT om te anticiperen op de toekomst.

Specificaties

ISBN13:9789492939562
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:136
Druk:1
Verschijningsdatum:3-9-2020
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Expertrecensies (1)

IT-kracht - 'Transparant en toegankelijk'
Hanneke Tinor-Centi | 7 oktober 2020
Sommige auteurs van non-fictie boeken hebben het talent om ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal te presenteren. Auteur Rolf Grouve bezit dat talent! Met zijn nieuwe boek IT-kracht maakt hij de ingewikkelde materie rondom de automatisering van organisaties toegankelijk voor ‘niet-IT’ers’.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rolf Grouve

Rolf Grouve (1983) is directeur en/of (mede)-eigenaar van verschillende ondernemingen, waaronder Provelu, Bijzen & Dekker, Cata Subsidieadvies (onderdeel van de Jong & Laan), FBD en A-Business Consultancy. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over toekomstbestendig ondernemerschap, innovatie en subsidies.

Andere boeken door Rolf Grouve

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        IT-kracht