Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Wet- en regelgeving sociaal domein 2021/1

Paperback Nederlands 2021 9789492952431
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De wettenbundel Wet- en regelgeving sociaal domein bevat de tekst van de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het sociaal domein per 1 januari 2021. In deze bundel kunt u de voor de gemeentelijke uitvoeringspraktijk relevante wetten, algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen raadplegen.

De wettenbundel dekt de belangrijkste wetten binnen het gehele sociaal domein: Bijstand, Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugd. Voor ieder van deze drie subdomeinen zijn de belangrijkste wetten (zoals de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 en de Jeugdwet), (uitvoerings)besluiten en (uitvoerings)regelingen opgenomen. Daarnaast vindt u in deze bundel ook alle regelgeving omtrent schuldhulpverlening.

Alle wijzigingen vanaf 1 januari 2021 zijn verwerkt in de bundel.

Specificaties

ISBN13:9789492952431
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:490
Druk:1
Verschijningsdatum:12-1-2021
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kees-Willem Bruggeman

Kees-Willem Bruggeman is als zelfstandige actief als medewerker bezwaar en beroep, beleidsmedewerker en stafjurist op het terrein van het gemeentelijke sociale domein en het algemeen bestuursrecht (Brug Consult, brugconsult.nl). Hij is docent bij het opleidingsinstituut van de rechterlijke macht (SSR) en bij een aantal commerciële opleiders.

Andere boeken door Kees-Willem Bruggeman

Over Hans van Rooij

Hans van Rooij is als zelfstandige actief als jurist op het terrein van het gehele gemeentelijke sociale domein, bijvoorbeeld als beleidsmedewerker of medewerker bezwaar en beroep (Hans van Rooij consult, hansvanrooij.nl). Daarnaast is hij docent bij een aantal opleiders, vaste annotator van de tijdschriften USZ, RSV en De Gemeentestem en medesamensteller van één boekenreeks. Tot slot is hij voorzitter/ lid van drie bezwaarschriftencommissies.

Andere boeken door Hans van Rooij

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wet- en regelgeving sociaal domein 2021/1