Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen van conflict naar samen werken

Bemiddel onafhankelijk en werk aan wederzijds belang

Paperback NL 2020 9789493187085
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

Bemiddel jij in je werk regelmatig in conflictsituaties, of ben je zelf weleens betrokken geweest bij een conflict? Wil jij anderen ondersteunen bij de oplossing van een conflict en met de juiste communicatie hierin betere resultaten bereiken? Lees dan dit boek.

Als begeleider van een conflict ben je uiterst kwetsbaar. Het vraagt veel van je om te dealen met de emoties die bij de partijen spelen. In dit boek leer je hoe je invloed uitoefent op het verloop van een conflict.

Tom helpt je stap voor stap te verkennen waar het conflict vandaan komt. Ook leer je hoe je de ontwikkeling van het conflict volgt en hoe je toewerkt naar een gezamenlijke oplossing.

Je krijgt in dit boek veel praktische tips die makkelijk zijn toe te passen. Met de opdrachten aan het eind van elke stap kun je gelijk aan de slag. Daarnaast krijg je een handige toolbox, die je kunt raadplegen in de voorbereiding van je bemiddelingsgesprekken.

OVER DE AUTEUR
Tom Goddijn is persoonlijk leiderschapstrainer, -coach en mediator. Hij is franchisenemer bij CiEP en oprichter van Twist&Connect. Hij ondersteunt medewerkers op alle niveaus in hun persoonlijke ontwikkeling en teams in hun groeiproces. Verder bemiddelt hij bij Social Work Breda in Buurtbemiddeling en het project Samen uit Elkaar. Ook verzorgt hij trainingen in conflictbeheersing en conflictbegeleiding.

RECENSIE
'Dit boek is ‘verplichte kost’ voor iedereen die mensen op weg helpt naar een betere wereld, met steeds minder conflicten en steeds meer begrip voor elkaar.’
Michel Tonino

Specificaties

ISBN13:9789493187085
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:4-2-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen van conflict naar samen werken