Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen van angst naar geluk

‘Say yes to happiness’ en creëer bewust je droomleven

Paperback NL 2020 9789493187290
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Wil je het leven leiden waarvan je altijd al hebt gedroomd? Een leven in vrijheid, waarin je gelukkig bent, je de dingen doet die je leuk vindt en die je voldoening geven? Je wens of verlangen werkelijkheid maken, is niet moeilijk, als je weet hoe dat moet. In dit boek leer je stapsgewijs je droomleven te creëren.

In 10 stappen neemt Kulu je mee in de redenen voor het feit dat je niet bent waar je altijd al had willen zijn. Ze laat je zien hoe je dat nu wel kunt bereiken, door in oneindige mogelijkheden te geloven, vertrouwen te leren hebben en op de juiste manier in actie te komen.

Kulu leert je hoe je je angsten (h)erkent, zodat je ze gericht kunt oplossen. Daarnaast leer je hoe je door je onderbewuste wordt gestuurd en hoe je bij de oorzaak van je angsten komt. Ontdek wat je ervan weerhoudt om je droomleven te leven, zodat je de eerste stappen kunt zetten naar meer geluk en je je niet laat leiden door je belemmerende gedachten.

De voorbeelden en de opdrachten in dit boek zorgen ervoor dat je begrijpt waar je staat, waaraan je moet werken, wat je moet doen en hoe je tot actie overgaat. De praktische opdrachten zorgen ervoor dat je daadwerkelijk aan de slag gaat en geven je inzichten om anders naar je situatie te kijken.

‘Say yes to happiness’ en creëer bewust je droomleven.

OVER DE AUTEUR
Kulu Gebremedhin is mindset- en vruchtbaarheids-coach, orthomoleculair epigeneticatherapeut, NLP-practitioner, EFT-(Emotional Freedom Techniques)beoefenaar en Metabolic-balance-begeleider. Met de ‘VERLANGEN-methodiek’ helpt ze haar klanten om hun droomleven te ontwerpen.

RECENSIE
‘Dit boek is een aanrader voor iedereen die vandaag nog verandering wil in zijn of haar leven en klaar is om uit zijn of haar angsten te stappen.’ – Anoeska Maduro

Specificaties

ISBN13:9789493187290
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:ExpertBoek
Verschijningsdatum:3-6-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen van angst naar geluk