Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen leven vanuit je hart

Maak bewuste keuzes, ervaar meer innerlijke rust en leef lichter

Paperback NL 2020 9789493187528
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

Wil je ook meer rust ervaren en lichter leven? Leven vanuit je hart begint met liefdevol en zonder oordeel naar jezelf en naar de wereld om je heen te kijken. Dat geeft jou de ruimte om te ontdekken wat jouw echte pijn is in dit leven en wat jou ervan weerhoudt om het leven te leven dat je wilt.

Bevrijd je van beperkende gedachtes, emoties en ervaringen en ontwikkel je innerlijk leiderschap. Want jij bent zelf degene die bewust kan kiezen om die emotionele ballast los te laten en lichter te leven. In 10 praktische stappen laat Jeanine je zien hoe je weer in contact komt met jezelf. Hoe jij zelf je leven kunt vormgeven vanuit liefde. Bij elke stap krijg je praktische oefeningen die jou helpen om nieuwe keuzes maken. Keuzes die jou meer rust geven en jouw leven liefdevoller en lichter maken.

Dit boek is geschikt voor iedereen die echt met zichzelf aan de slag wil gaan, of dit al een tijdje doet. Het geeft je steeds weer nieuwe inzichten in jezelf. Wat hierbij wel en niet werkt, laat Jeanine zien aan de hand van inzichten, eigen ervaringen en praktische oefeningen. Ervaar dat je zelf een nieuwe realiteit kunt creëren en laat daarbij je gevoel jouw kompas zijn!

OVER DE AUTEUR:
Jeanine van Weert is klankhealer, hypnotherapeut en bewustzijnscoach. In haar coachingsessies nodigt ze cliënten uit om vanuit diepe ontspanning en stilte bij hun vraagstukken te komen. Visualisaties, klankhealing, hypnotherapie en stilte werpen een ander licht op de vraagstukken en zorgen ervoor dat iemand zelf met antwoorden komt. Je lichaam en je onderbewustzijn weten immers de antwoorden al veel eerder dan je bewuste brein!

RECENSIE:
‘De boodschap die Jeanine meegeeft met dit boek is hartverwarmend. Het laat je als lezer voelen dat het mogelijk is om nu het leven te leven dat jij wilt.‘ Margaretha Schokker – Volg Je Hart Specialist

Specificaties

ISBN13:9789493187528
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:21-7-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen leven vanuit je hart