Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

Paperback NL 2020 9789493187566
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Je bent hersteld van je burn-out en weer aan het werk. Toch krijg je af en toe nog het gevoel dat de stress je te veel wordt en ben je bang om een terugval te krijgen. Wil je een terugval voorkomen? Lees dan dit boek.

Tijdens je burn-out ben je waarschijnlijk begeleid totdat je weer kon
re-integreren. Nu je beter bent, is het zoeken naar hoe je nu verder moet. Je wilt het zelf doen, maar merkt dat het toch minder makkelijk gaat dan je dacht.

De 10 stappen in dit boek geven je de beste start om na de burn-out de controle over je eigen leven weer terug te krijgen. Bianca leert je hoe je keuzes maakt die voor jou werken en die leiden naar jouw droomleven. Het boek is helder, oprecht en toegankelijk geschreven met praktische oefeningen die je zelf kunt toepassen.

Ontdek opnieuw wie je in wezen bent, wat voor jou werkt en wat niet. Grenzen aangeven is nog nooit zo makkelijk geweest, omdat je weet waar ze liggen. Eindelijk voel je meer balans en rust in je hoofd.

OVER DE AUTEUR:
Bianca Meijsen is eigenaar van Expect a Miracle Training & Co. Haar bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging dat alles een wonder is. Ze geeft met veel plezier trainingen en persoonlijke begeleiding vanuit ‘Meer dan Mama – voor balans tussen ambitie en gezin’ en vanuit haar praktijk voor hypnotherapie en regressietherapie. Ze traint en begeleidt sinds 2005 mensen om alles uit het leven te halen wat erin zit, mede omdat ze zelf in 1999 een burn-out heeft gehad.

RECENSIE:
‘Eigenlijk zou dit verplichte kost moeten zijn voor iedereen die richting een burn-out gaat, of er al een heeft gehad.’ – Ellen Roderkerken

Specificaties

ISBN13:9789493187566
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:31-7-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out