Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 32% korting

In 10 stappen eenvoudig nieuwe klanten

Vind jouw ideale klanten met Het Nieuwe Netwerken

Paperback Nederlands 2020 9789493187573
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
17,50
11,95
VOORDEEL - 32% korting

Samenvatting

Wil jij je netwerk vergroten, zodat je meer klanten krijgt? Wil jij ook bouwen aan jouw status en een betrouwbare partner in business zijn? Vind je netwerken echter eigenlijk niet leuk of worstel je ermee? Lees dan dit boek.
Met een groot en kwalitatief goed netwerk kun je floreren als ondernemer. De 10 stappen in dit boek laten je zien dat elke ondernemer kan netwerken. Met de juiste handvatten wordt het nóg makkelijker.
Eveline neemt je stap voor stap mee in jouw proces om op een eenvoudige manier nieuwe klanten te vinden. Met Het Nieuwe Netwerken laat ze je zien hoe je gestructureerd aan je netwerk bouwt, waardoor je steeds een-voudiger en keer op keer nieuwe klanten vindt, zowel online als offline.
Dit boek is vooral praktisch. Elke stap bevat uitleg en een praktijkvoorbeeld. De opdrachten aan het eind van elke stap helpen je om actief nieuwe klanten uit je netwerk te halen. Voor je het weet, heb jij ook een groot netwerk opgebouwd.
OVER DE AUTEUR:
Eveline Nelissen is oprichter van Het Nieuwe Net-werken. Ze heeft jarenlange ervaring met netwerken en het geven van trainingen over netwerken. Ook is ze oprichter van Traversa Werving & Selectie, waar ze al jarenlang de verbinding tussen klant en kandidaat legt.
RECENSIE:
‘Als je dit boek in handen hebt, dan herken je vast dat je geen geboren netwerker bent en heb je aan deze 10 stappen veel houvast. Geniet van jouw nieuwe manier van netwerken!’
Hugo Bakker, Ondernemer

Specificaties

ISBN13:9789493187573
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:4-8-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen eenvoudig nieuwe klanten