Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen een magische mastermind

Voeg een mastermindgroep toe aan je diensten en verdubbel je omzet zonder harder te werken

Paperback Nederlands 2020 9789493187702
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Mastermindgroepen zijn niet meer weg te denken uit de huidige online coachingscultuur. Een mastermindgroep is een fijne en krachtige aanvulling op je bedrijf en een verdubbelaar voor je omzet. Vraag jij jezelf af of een eigen mastermindgroep iets voor jou is? Lees dan dit boek.

Een mastermindgroep opzetten vereist lef, ervaring, zelfkennis, coachingsvaardigheden, ondernemersvaardigheden, brede algemene kennis, goede luistervaardigheden, optimisme, accuraatheid, improvisatievermogen, vertrouwen en veel meer.

Dit boek is geschreven voor (business) coaches en ondernemers die groepen (willen) begeleiden en het belangrijk vinden dat hun deelnemers succes hebben. Jeanet leert je in 10 stappen hoe jij weloverwogen een eigen mastermindgroep opzet, op de manier die bij jou past. Je vindt in dit boek checklists, coachingsvragen, valkuilen en oplossingen, waarmee je direct aan de slag kunt. Ook leer je gedragspatronen te herkennen en mastermindverstoorders in toom te houden. Met jouw expertkennis kun jij ook een effectieve groep starten en begeleiden.

"Heerlijk, helder boek dat leest als een trein! Wil jij een mastermind opzetten, dan is dit boek de ideale handleiding. Ik zeg: lezen!" - Irene Ogier-Wind, Online Business Coach

Specificaties

ISBN13:9789493187702
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:106
Druk:1
Verschijningsdatum:21-9-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is ondernemer vanaf 1 januari 2005. Ze heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. In 2016 registreerde ze het merk VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focust zij zich al op de combinatie bedrijf en 'de rest van je leven'. Na het veranderen van haar verdienmodel en het maken van harde keuzes is ze erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Aan de hand van haar framework begeleidt zij zelfstandig kennis-ondernemers naar meer resultaat, vrijheid en succes. Zij is expert op het gebied van masterminden. Haar 7e boek 'In 10 Stappen een Magische Mastermind', uit 2020, behandelt deze unieke methode. Zij is gecertificeerd NLP coach en gecertificeerd Geld Archetype coach. Haar 6 boeken zijn gezamenlijk al 30.000 keer verkocht. Daarnaast is ze regelmatig te gast bij radio en TV om haar kennis over social media en zelfstandig ondernemerschap te delen. Zo was ze o.a. bij BNR, Hart van Nederland, EditieNL en Omroep MAX. Jeanet Bathoorn wordt omschreven als no-nonsense, aards, to-the-point, deskundig en authentiek. Als business coach komt ze tot de kern en ziet ondernemerschap als dé mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en van waarde te zijn voor anderen.

Andere boeken door Jeanet Bathoorn

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding
In 10 stappen een Magische Mastermind

Stap 1. JIJ: Blijf scherp en leer wat een mastermind is
Stap 2. JIJ: Ontdek de zes grote voordelen van een mastermindgroep
Stap 3. JIJ: Selecteer jouw ideale mastermindgroep, wees de best passende businesscoach en overwin je beperkende overtuigingen
Stap 4. JIJ: Pak jouw rol als facilitator
Stap 5. ZIJ: Identificeer de ideale kenmerken en de valkuilen van jouw toekomstige masterminddeelnemers
Stap 6. ZIJ: Stuur jouw deelnemers naar succes
Stap 7. ZIJ: Houd jouw mastermindgroep effectief en houd de mastermindverstoorders in toom
Stap 8. Kies het juiste type mastermind que vorm, prijs, frequentie, duur, grootte, en passend bij jou
Stap 9. WIJ: Ontcijfer de HOT Seat-aanpak en stel de juiste coachingsvragen met de GROW-methode
Stap 10. WIJ: Begin de mastermind krachtig en overtuigend

Hoe nu verder?
Over de auteur
Nawoord
Literatuurlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen een magische mastermind