Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

47 gevoelige snaren

Inspiratie & creatie uit de lock down

Paperback NL 2020 9789493187825
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek bestaat uit een bundeling van inspirerende teksten, verbonden met quotes uit de popmuziek. Het geeft je ook ruimte, aantekenruimte, voor jouw eigen creatieve gedachten. Deze 47 bijzondere levenswijsheden zijn stuk voor stuk gevoelige snaren, die je inspireren en aanzetten tot creatie. Laat je raken en breng de levenskunstenaar in jezelf in beweging.

In maart 2020 ging het land dicht als gevolg van het Covid19-virus, lockdown! Peter Dalmeijer, eigenaar van het opleidingsinstituut Vidarte, zocht naar alternatieve wegen om in contact te blijven met de buitenwereld. Het is zijn missie om de, soms verborgen, levenskunstenaar in mensen naar buiten te laten komen. In het land leefden gevoelens van angst, wantrouwen en onzekerheid. Dalmeijer wilde een ander geluid laten horen.

Op zoek naar inspiratie, creativiteit en nieuwe kansen interviewde hij online vrienden en collega´s. Dat leverde 47 boeiende gesprekken op met vrije geesten, grote denkers, spirituele leiders, trainers & coaches, ondernemers, creators en inspirators uit binnen- en buitenland. Deze gesprekken heeft hij omgezet in dit unieke boek. Compacte inzichten worden afgewisseld met dichterlijke quotes uit de popmuziek. Dit boek, dat ook een vervolg op ´121 gevoelige snaren´ (uitgeverij Goedinjevel, 2018) is, levert een geheel op van teksten die je raken.

In dezelfde lockdownperiode werkte Harry Hendriks (gitarist, zanger, componist, arrangeur) met een vergelijkbare missie aan zijn Live Jukebox Project. Hij coverde ruim 80 troostrijke en hoopgevende liedjes en vulde er zijn YouTube kanaal mee. Peter Dalmeijer verrijkte de rake teksten van dit boek met tekstfragmenten van deze liedjes. Het levert een mooie verbinding op van verhaaltjes en liedjes die mensen raken.

Specificaties

ISBN13:9789493187825
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:ExpertBoek
Verschijningsdatum:7-10-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        47 gevoelige snaren