Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Erken de ongelijkheid

De kracht van diversiteit in onderwijsteams

Paperback NL 2022 9789493209473
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dit boek is een pleidooi voor het benutten van uiteenlopende leraarvaardigheden in het onderwijs. Meer variatie in functies biedt mogelijkheden om de school een stabiele basis van kwaliteit te geven. Dit komt het leren van leraren én het leren van leerlingen ten goede en versterkt dus de onderwijskwaliteit op een school.

Toonaangevende onderwijsexperts benadrukken in dit boek vanuit hun expertise, ervaringen en kennis de kracht van diversiteit in onderwijsteams. Zij geven aanbevelingen om de ontwikkeling van leraren te stimuleren en de verschillen tussen leraren te erkennen, zowel op school als op de lerarenopleidingen. Ze zijn kritisch, doen ferme uitspraken over het huidige onderwijs en de lerarenopleidingen en prikkelen de lezers na te denken over hun eigen organisatie.

Met bijdragen van: Eva Naaijkens (voorwoord), Marc Vermeulen, Marjan Vermeulen, Marco Snoek, Paul Baan en Ruut Veenhoven, Brigit van Rossum en Anje Ros, Myriam Lieskamp, Joseph Kessels, Gerda Geerdink, Anne Fleur Kortekaas-Rijlaarsdam en Maartje Raijmakers.

Specificaties

ISBN13:9789493209473
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:148
Verschijningsdatum:25-2-2022
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Erken de ongelijkheid