Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen van expert naar auteur

Doe inspiratie op voor het schrijven van een boek als marketingmiddel

Paperback Nederlands 2020 9789493222106
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Een boek heeft iets magisch. Als auteur word je al snel gezien als deskundige en expert in je vak. Ben jij ondernemer en twijfel je nog of je een boek moet schrijven? Heb je wel een stille wens, maar zie je op tegen het proces of denk je dat je het niet kunt? Lees dan dit boek.
Daisy legt je in 10 stappen haarfijn uit waarom het als ondernemer interessant is om een boek te schrijven en welke voordelen het je oplevert. Ook onthult ze geheime tactieken over de manier waarop je als ondernemer klanten uit je boek haalt.

In 10 stappen ruim je jouw vooroordelen over het schrijven uit de weg en
krijg je inspiratie voor de inhoud van je eigen boek. Ook ga je al nadenken over de manier waarop jij je boek als marketingmiddel kunt inzetten. Daarnaast lees je in dit boek veel praktijkvoorbeelden en ervaringen van andere auteurs.

Na het lezen van dit boek ben je ervan overtuigd: als ondernemer kun je er niet onderuit om een boek te schrijven en heb je zin om aan je eigen boek te beginnen!

"Na het lezen van dit boek hoef je maar één boek te schrijven en je hebt letterlijk iets in handen waarmee ideale deuren voor je opengaan!" - Hugo Bakker, expert in het maken en verkopen van online trainingen, auteur van drie boeken

Specificaties

ISBN13:9789493222106
Trefwoorden:schrijven, auteur, boeken
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Druk:1
Verschijningsdatum:2-12-2020
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Daisy Goddijn

Daisy Goddijn is eigenaar van Expertboek. Ze heeft inmiddels vijf boeken geschreven en begeleidt al jaren ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek. Ook is ze uitgever van de 10 stappenserie, de Experttips boekenserie en unieke boeken. Ze weet dus hoe je ervoor zorgt dat je een boek schrijft, waarmee je meer klanten krijgt.

Andere boeken door Daisy Goddijn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen van expert naar auteur