Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen je eigen huis bouwen

Creëer je droomhuis met de bouwplaatsmethode

Paperback NL 2021 9789493222564
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Wil je een huis (laten) bouwen, maar schrikt de complexiteit van alles wat erbij komt kijken je af? Zie je op tegen alle keuzemogelijkheden en ben je bang dat je de verkeerde keuzes maakt? Weet je niet waar je moet beginnen en bezorgt al dat gedoe met die vergunningen je slapeloze nachten? En weet je niet waar je een goede aannemer kunt vinden? Lees dan voordat je begint dit boek!

Angelique legt je in 10 stappen luchtig, eerlijk en met humor uit hoe je je eigen huis bouwt volgens de BOUWPLAATS-methode. Na het volgen van alle stappen ben je op de best mogelijke manier voorbereid en heb je een supergoed plan voor je huis, waaronder een ontwerp, een planning en een begroting. De bouwplaats is aangelegd en je kunt starten met de echte bouw!

In dit boek vind je antwoord op de vragen:
Wanneer moet ik wat doen?
Wat kost het bouwen van een huis?
Waar vind ik een geschikte kavel?
Wat is een kavelpaspoort?
Waar vind ik informatie over regelgeving, procedures en vergunningen?
Welke architect past bij mij? Hoe maak ik onze wensen duidelijk?
Waar vind ik een goede aannemer?

Dit boek is niet theoretisch, maar juist heel praktisch, met bij elke stap praktijkvoorbeelden en een opdracht. Hiermee maak jij het beste plan voor je nieuwe huis. Een huis waar je trots op bent en waar je met veel plezier woont. Een thuis!

Angelique Slatius is een bouwer. Letterlijk. Ze studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Maar ook figuurlijk. Goede relaties en een goede sfeer in huis en op de werkvloer vindt ze belangrijk. Ze combineert haar kennis als architect met inzichten uit andere disciplines en culturen. Zo heeft ze masterclasses gevolgd tot Feng Shui consultant in Kuala Lumpur aan de Mastery Academy of Chinese Metaphysics. Ze heeft veel huis- en praktijkeigenaren geholpen met het creëren van de meest ideale woon- en werkomgeving.

Specificaties

ISBN13:9789493222564
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:17-6-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen je eigen huis bouwen