Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen leven en werk in balans

Kies voor verbinding van lichaam, hoofd en hart

Paperback NL 2021 9789493222762
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Doe jij, als actieve, ambitieuze ondernemer of leidinggevende, je best om alle ballen in de lucht houden? Wil je je blijven ontwikkelen en groeien met je bedrijf of in je baan? Maar wil je daarnaast tijd hebben voor je gezin, sport, hobby, sociale contacten en eigenlijk ook nog voor jezelf? Lees dan dit boek.

In 10 stappen begeleidt Feikje jou om meer balans te creëren in je leven en je werk. Je krijgt inzicht in je valkuilen en je leert jezelf beter kennen. Kortom, je kiest en leeft bewuster vanuit wie jij echt bent.

Kies voor VERBINDING tussen je lichaam, je hoofd en je hart. Hierdoor zit je lekkerder in je vel, ervaar je meer voldoening en geluk en voel je vaker die sprankel van plezier en energie.

Je krijgt in dit boek veel praktische tips, praktijkvoorbeelden en eenvoudig uit te voeren oefeningen waarmee je meteen aan de slag kunt. Voor je het weet zijn jouw leven en werk weer in balans.

OVER DE AUTEUR:
Feikje Wagenaar is coach, trainer, spreker en eigenaar van Studio Feikjen. Vol enthousiasme begeleidt ze ondernemers en leidinggevenden naar meer ontspanning en plezier in leven en werken. Ze geniet van de transformatie die mensen doormaken als ze in beweging komen, doordat ze ontdekken wat hen beweegt.

RECENSIE:
‘Dit 10 stappenboek is een handleiding om meer uit het leven te halen, om je comfortzone te verlaten en te ontdekken hoe mooi het leven is wanneer je vliegt.’
Caroline Hertog – Budgetcoach Waddinxveen

Specificaties

ISBN13:9789493222762
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:30-8-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen leven en werk in balans