Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen samen werken aan mantelzorg

Kies als werkgever bewust voor een mantelzorgvriendelijke organisatie

Paperback NL 2021 9789493222793
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Elke organisatie krijgt te maken met mantelzorgers. Mantelzorg, een woord met een diepe betekenis. Weet jij wat het voor iemand betekent om werk en mantelzorg te combineren? Als werkgever is het zowel in het belang van de werknemer als van de organisatie om mantelzorgers te ondersteunen. Hoe je dat doet, lees je in dit boek.

Roelie helpt je in 10 stappen bewust te worden van de noodzaak van een mantel-zorgvriendelijke aanpak binnen jouw organisatie. Als je de stappen doorloopt, ben je in staat om mantelzorgers beter tegemoet te komen door met ze in gesprek te gaan, de verantwoordelijkheid te delen en gezamenlijk passende afspraken te maken. Hierdoor ontstaan minder uitval en meer werkplezier in een gezonde werkomgeving.

Na het lezen van dit boek begrijp je beter hoe belangrijk het is om mantelzorg-vriendelijk te werken en hoe je hierdoor een gezonde werkomgeving met gemotiveerde mantelzorgers creëert.

Dit boek richt zich op werkgevers, maar is net zo goed geschikt voor leidinggevenden, hr-managers, enzovoort; eigenlijk voor iedereen waar mensen werken met mantelzorgtaken. Je vindt in dit boek geen verwijzingen naar vakliteratuur of wetenschappelijke onderzoeken. Het bevat informatie en praktische tips.
De opdrachten en vele praktijkvoorbeelden laten je op een andere manier kijken naar je medewerkers die mantelzorgtaken verlenen.

OVER DE AUTEUR:
Roelie van Guldener is mantelzorgexpert, coach, (online) trainer en spreker. Ook is ze gediplomeerd casemanager en mantelzorgmakelaar. Al jaren combineert zij werk en mantelzorgtaken. Door haar ervaringsdeskundigheid, brede netwerk en opleidingen heeft zij zich gespecialiseerd in het onderwerp mens en mantelzorg. Ze helpt werkgevers en mantelzorgers om een zo goed mogelijke balans te vinden en te houden.

RECENSIE:
‘Dit boek is een praktische handreiking dat door de vlotte schrijfstijl plezierig leest, informeert en inspireert. Een must voor werkgevers, leidinggevenden en anderen die de combinatie werk en mantelzorg mogelijk willen maken’.
Jan Anne van Dijk – programmamanager Werk&Mantelzorg
(initiatiefnemer jongeMantelzorg en Inevi)

Specificaties

ISBN13:9789493222793
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:9-9-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen samen werken aan mantelzorg