Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen je oerkracht vergroten

Word mentaal sterk en hou onvoorwaardelijk van jezelf

Paperback NL 2021 9789493222816
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Wil jij ook een mentaal sterk leven leiden en je oerkracht vergroten? Of zijn er dingen in je huidige leven die je wel wilt veranderen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Zit je hoofd vol ideeën, maar blijft het daar wel bij? Aarzel dan niet langer en lees dit boek.

De 10 stappen uit dit boek helpen jou om zelfverzekerd te leven, met zo veel mogelijk geluksmomenten. Je maakt jouw persoonlijke levensplan waarmee je al je levensdoelen vanuit vertrouwen realiseert, precies zoals jij ze voor ogen hebt.

Ontdek hoe je door onvoorwaardelijke zelfliefde en vanuit oerkracht een ideaal droomleven kan leiden. Ook voor jou is een leven in totale vrijheid en vol zelfvertrouwen mogelijk.

Ga met dit boek en met jezelf aan de slag, maak nieuwe keuzes en stel andere prioriteiten. De praktische stappen laten je tot jezelf komen. Gun het jezelf. Je leeft maar één keer, dus wees zoals je in werkelijkheid bent geboren. Word mentaal sterk en hou onvoorwaardelijk van jezelf.

OVER DE AUTEUR:
Ellen Videler is de OERkracht Coach en de oprichtster van de OERkracht Foon. Ze heeft jarenlang gewerkt in de geboortezorg. Als afgestudeerd OERsterk Coach laat ze mensen opnieuw geboren worden. Ze coacht vrouwen naar een kwalitatief beter leven. Door te werken aan de juiste denkwijze, leefstijl en mindset helpt ze hen om meer plezier te vinden in alles wat ze doen.

RECENSIE:
In ieder mens schuilt een enorm potentieel. Ook in jou. Een oerkracht. Ellen geeft in dit boek een krachtig stappenplan om meer vanuit je oerkracht te gaan leven. Het leidt tot meer energie, innerlijke rust en voldoening. In dit boek is Ellen jouw gids: geniet van de reis!
Drs. Richard de Leth – Oprichter Leefstijlplatform OERsterk

Specificaties

ISBN13:9789493222816
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:3-9-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen je oerkracht vergroten