Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het Diamantprincipe

Gebonden NL 2023 9789493306424
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘Ik steek mijn bedrijf in de fik!’
De gedachte die de ondernemer beschaamd uitsprak. Hij wilde niet ondankbaar zijn. Hij wilde dit niet eens denken. Al het succes waar hij ooit van droomde, was werkelijkheid geworden. Voor de buitenwereld had hij het perfecte plaatje, maar nog altijd voelde hij niet het geluk, de rust en de vrijheid waar hij jarenlang op had gehoopt.

Dit boek is geschreven voor personen die jarenlang te maken hebben (gehad) met enorme stress en prestaties onder extreme druk.
Ze hebben één of meerdere successen neergezet, maar zijn hun passie en voldoening verloren door de prijs te betalen met hun gezondheid en geluk. Wanneer succes verandert in een gouden kooi en er zich situaties voordoen waardoor je het gevoel hebt dat je verzuipt, geeft dit boek uitleg, hoop en tools om de controle over je leven terug te nemen.

Volgens Grace Rivellino ligt bij stress altijd een onderliggende oorzaak die vaak vergeten of onbewust genegeerd wordt.
Aan de hand van 11 succesfacetten biedt ze met dit boek een hands-on leidraad om de ruwe diamant in jezelf van binnenuit te polijsten, zelfs vanuit de moeilijkste situaties.
In Het Diamantprincipe beschrijft Grace haar eigen zoektocht en de verhalen van haar cliënten. Het is mogelijk innerlijke rust en vrijheid te vinden in tijden van angst en onzekerheid door bewustwording en met nieuwe kennis de stap te zetten naar de succesvolste versie van jezelf.

Specificaties

ISBN13:9789493306424
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:274
Verschijningsdatum:6-6-2023
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Diamantprincipe