Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Middagseminar: De klant aan zet! - met Jan van Setten, Leo Koppelaar e.v.a.

Hoe breng je de klant en jezelf verder?

Seminar met Jan van Setten, Leo Koppelaar, Daniëlle de Jonge, Rick Willemsen, Alette den Exter, Leo Koppelaar

Seminar met Jan van Setten, Leo Koppelaar, Daniëlle de Jonge, Rick Willemsen, Alette den Exter, Leo Koppelaar

Middagseminar: De klant aan zet! - met Jan van Setten, Leo Koppelaar e.v.a.

Hoe breng je de klant en jezelf verder?

Met onder andere...

Jan van Setten Jan van Setten
Leo Koppelaar Leo Koppelaar
Daniëlle de Jonge Daniëlle de Jonge

Over dit seminar

De tijd van de gebraden kippen die zo ieders mond invlogen is voorbij. Verkopen is weer een werkwoord. Ofwel; om jouw salesresultaten te verbeteren moet je als verkoper, salesmanager of accountmanager weer echt aan de bak!

De positie van de bestaande en toekomstige klant is veel sterker geworden. Daarnaast zijn er door de digitalisering van onze wereld veel zaken veranderd. En dus ook de manier van zaken doen. Hoe ga je daar als sales-, account-, marketing manager, en/of ondernemer mee om? Waar moet je je pijlen op richten en op welke manier breng jij de klant en dus ook jezelf verder?

Tijdens het seminar ‘De klant aan zet’ krijg je actiegerichte tips & tricks om jouw verkoopkracht te vergroten, en om meer klanten te winnen en aan je te binden.

Dit zijn de onderwerpen en sprekers die aan bod komen:

  • Leo Koppelaar: Help! Ik ben verkoper!
  • Alette den Exter & Rick Willemsen: Pitch!
  • Daniëlle de Jonge: Human2Human - de nieuwe klantrelatie
  • Jan van Setten: De klantenfluisteraar

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Boekenpakket bij dit seminar

De klantenfluisteraar
Jan van Setten
De klantenfluisteraar
18,95
Help! ik ben verkoper
Leo Koppelaar
Help! ik ben verkoper
16,90
Pitch!
Alette den Exter
Pitch!
20,99
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
Daniëlle de Jonge
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
22,50

Sprekers

Jan van Setten
Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: ‘Het leven is verwarrend eenvoudig.’ ‘Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business)leven dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.’ Van Setten motiveert mensen invloed te pakken op hun (werkzame) leven door ze te provoceren in hun denken en doen. Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij individu en organisatie past en klanten blij maakt.
Leo Koppelaar
Leo Koppelaar
Leo Koppelaar is Directeur Business Development bij AFAS, een van de grootste softwarebedrijven van Nederland.
Daniëlle de Jonge
Daniëlle de Jonge
Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden. Voor BNR is zij host van Dé Klantenpodcast. Na een studie Bedrijfseconomie is Daniëlle het commerciële vak ingestapt. In 2007 startte zij een eigen onderneming en is sindsdien actief als: - Spreker op evenementen, teamdagen en andere bijeenkomsten. - Trainer voor het geven van – reguliere of blended learning – workshops over klantgerichtheid, acquisitie, verkoopgesprekken, netwerken en relatiebeheer. Met Managementboek ontwikkelde zij de online training 'KLantgericht verkopen'. - Auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’ (2013) en ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ (2015) en ‘Extreem klantgericht’ (2019). Nevenfuncties en vrijwilligerswerk Als jurylid was zij in 2017 betrokken bij de verkiezing ‘Managementboek van het Jaar’, voor diezelfde prijs in 2018 was ze juryvoorzitter. Voor managementboek.nl recenseert ze sinds 2008 boeken over commercie, marketing, management en duurzaamheid. Omdat zij zich daarnaast graag belangeloos inzet voor anderen is vrijwilligerswerk een vast onderdeel in haar werkweken. Sinds enkele jaren is ze voorzitter van DierenDonatie, hét crowdfundingsplatform voor projecten van dierenopvangcentra.
Rick Willemsen
Rick Willemsen
Rick Willemsen (1965) is senior adviseur/manager bij de adviesgroep Gaming bij Twijnstra Gudde. Vanuit zijn rol als commerciële en leiderschapstrainer schreef hij eerder zijn boeken “Effectief acquireren, authentiek verkopen” (Performa, 2003) en “Echte leiders in echte organisaties” ( Scriptum, 2011). In november 2014 is zijn boek PITCH!-van elevator tot aanbesteding- verschenen, dat hij samen met Alette den Exter heeft geschreven.
Alette den Exter
Alette den Exter
Alette den Exter is communicatietrainer en tekstexpert. Zij traint professionals de optimale vertaalslag naar lezersgerichte teksten te maken.
Leo Koppelaar
Leo Koppelaar

Video

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar dit seminar te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

13.00 uur
U bent van harte welkom voor de netwerklunch

13.30 uur
Leo Koppelaar: Help! Ik ben verkoper!

14.00 uur
Alette den Exter, Rick Willemsen: Pitch!

14.30 uur
Daniëlle de Jonge: Human2Human: de nieuwe klantrelatie

15.00 uur
Social networking break

15.30 uur
Jan van Setten: De klantenfluisteraar

16.30 uur
Afsluiting & social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 395,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt een boekenpakket ter waarde van € 78,75 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega of relatie. 

Kortingen
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

17 MEI
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden