Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Middagseminar: De klant aan zet! - met Jan van Setten, Leo Koppelaar e.v.a.

Hoe breng je de klant en jezelf verder?

Seminar met Jan van Setten, Leo Koppelaar, Daniëlle de Jonge, Rick Willemsen, Alette den Exter, Leo Koppelaar

Seminar met Jan van Setten, Leo Koppelaar, Daniëlle de Jonge, Rick Willemsen, Alette den Exter, Leo Koppelaar

Middagseminar: De klant aan zet! - met Jan van Setten, Leo Koppelaar e.v.a.

Hoe breng je de klant en jezelf verder?

Met onder andere...

Jan van Setten Jan van Setten
Leo Koppelaar Leo Koppelaar
Daniëlle de Jonge Daniëlle de Jonge

Over dit seminar

De tijd van de gebraden kippen die zo ieders mond invlogen is voorbij. Verkopen is weer een werkwoord. Ofwel; om jouw salesresultaten te verbeteren moet je als verkoper, salesmanager of accountmanager weer echt aan de bak!

De positie van de bestaande en toekomstige klant is veel sterker geworden. Daarnaast zijn er door de digitalisering van onze wereld veel zaken veranderd. En dus ook de manier van zaken doen. Hoe ga je daar als sales-, account-, marketing manager, en/of ondernemer mee om? Waar moet je je pijlen op richten en op welke manier breng jij de klant en dus ook jezelf verder?

Tijdens het seminar ‘De klant aan zet’ krijg je actiegerichte tips & tricks om jouw verkoopkracht te vergroten, en om meer klanten te winnen en aan je te binden.

Dit zijn de onderwerpen en sprekers die aan bod komen:

  • Leo Koppelaar: Help! Ik ben verkoper!
  • Alette den Exter & Rick Willemsen: Pitch!
  • Daniëlle de Jonge: Human2Human - de nieuwe klantrelatie
  • Jan van Setten: De klantenfluisteraar

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Boekenpakket bij dit seminar

De klantenfluisteraar
Jan van Setten
De klantenfluisteraar
18,95
Help! ik ben verkoper
Leo Koppelaar
Help! ik ben verkoper
16,90
Pitch!
Alette den Exter
Pitch!
20,99
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
Daniëlle de Jonge
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
22,50

Sprekers

Jan van Setten
Jan van Setten
Jan L.C.M. van Setten MBA is mede-oprichter van de Business Innovation Group (BIG) Unlimited. Hij is inmiddels een veelgevraagd spreker en managementcoach op de terreinen strategie, commercie en organisatieverandering. Jan van Setten put uit een jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Zo was hij onder andere als general manager binnen multinational Alcoa verantwoordelijk voor de integratie van diverse geacquireerde BV's in een Europese Business Organisatie.
Leo Koppelaar
Leo Koppelaar
Leo Koppelaar is Directeur Business Development bij AFAS, een van de grootste softwarebedrijven van Nederland.
Daniëlle de Jonge
Daniëlle de Jonge
Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden. Voor BNR is zij host van Dé Klantenpodcast. Na een studie Bedrijfseconomie is Daniëlle het commerciële vak ingestapt. In 2007 startte zij een eigen onderneming en is sindsdien actief als: - Spreker op evenementen, teamdagen en andere bijeenkomsten. - Trainer voor het geven van – reguliere of blended learning – workshops over klantgerichtheid, acquisitie, verkoopgesprekken, netwerken en relatiebeheer. Met Managementboek ontwikkelde zij de online training 'KLantgericht verkopen'. - Auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’ (2013) en ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ (2015) en ‘Extreem klantgericht’ (2019). Nevenfuncties en vrijwilligerswerk Als jurylid was zij in 2017 betrokken bij de verkiezing ‘Managementboek van het Jaar’, voor diezelfde prijs in 2018 was ze juryvoorzitter. Voor managementboek.nl recenseert ze sinds 2008 boeken over commercie, marketing, management en duurzaamheid. Omdat zij zich daarnaast graag belangeloos inzet voor anderen is vrijwilligerswerk een vast onderdeel in haar werkweken. Sinds enkele jaren is ze voorzitter van DierenDonatie, hét crowdfundingsplatform voor projecten van dierenopvangcentra.
Rick Willemsen
Rick Willemsen
Rick Willemsen (1965) is bijna 25 jaar team- en leiderschapscoach, trainer, facilitator en schrijver. Het trainersvak leert hij bij (Boertien) Vergouwen Overduin, waar hij ook een aantal jaar partner is. Zijn motto is ‘Leren verrijkt organisaties!’ en hij heeft sinds 2016 zijn eigen bedrijf Yelllow, label for learning & leadership (www.yelllow.nl). Hij richt zich vooral op persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Met zijn boek over authentiek leiderschap Echte leiders in echte organisaties (in 2011 genomineerd voor Managementboek van het Jaar) en zijn boek PITCH! (2014) inspireert hij mensen bij het vinden van hun eigen koers en authenticiteit.   In de periode 2016-2020 specialiseert hij zich verder in familie- en organisatie-opstellingen bij Phoenix Opleidingen en het Bert Hellinger Instituut. Aan de hand van het levens- of organisatieverhaal leert hij zijn deelnemers patronen en thema’s op een effectieve manier te duiden en deze bespreekbaar te maken. Met een systemische blik, een opstelling en het kiezen van waarden, met altijd als doel je bewust te maken van je persoonlijk leiderschap of lidmaatschap van een groep. Publieke waarden: Vrijheid, Gezondheid en Geluk Professionele waarden: Creativiteit, Professionaliteit en Ondernemend Persoonlijke waarden: Liefde, Authenticiteit en Ambitie
Alette den Exter
Alette den Exter
Alette den Exter is communicatietrainer en tekstexpert. Zij traint professionals de optimale vertaalslag naar lezersgerichte teksten te maken.
Leo Koppelaar
Leo Koppelaar

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar dit seminar te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

13.00 uur
U bent van harte welkom voor de netwerklunch

13.30 uur
Leo Koppelaar: Help! Ik ben verkoper!

14.00 uur
Alette den Exter, Rick Willemsen: Pitch!

14.30 uur
Daniëlle de Jonge: Human2Human: de nieuwe klantrelatie

15.00 uur
Social networking break

15.30 uur
Jan van Setten: De klantenfluisteraar

16.30 uur
Afsluiting & social networking borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 395,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt een boekenpakket ter waarde van € 78,75 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u het nieuwe exemplaar natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega of relatie. 

Kortingen
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

03 NOV
Seminar
Op het Jaarcongres Teamcoaching - Impact maken met gezonde teams, zal de top van teamcoachend Nederland jou inspireren om nieuwe stappen te maken in je ontwikkeling als teamcoach. Meer
550,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden